ΑΝΑΖΗΤΟΥΜΕ ΔΙΕΞΟΔΟ ΣΤΑ ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΑ

Ανάρπαστα γίνονται στα φαρμακεία της Βόρειας Ελλάδας ισχυρά ψυχοφάρμακα όπως τα Xanax, τα Zoloft και τα Lexotanil. Η ύφεση, η αβεβαιότητα, η ανεργία και η απαισιοδοξία πνίγουν τους πολίτες, που αναζητούν ψυχολογική ανάταση στα χάπια και τις ψυχοθεραπείες.Η άνοδος της ζήτησης για τα παραπάνω φαρμακευτικά σκευάσματα άρχισε να παρατηρείται πριν από περίπου δύο χρόνια. Τους τελευταίους
μήνες, ωστόσο, η ραγδαία οικονομική επιδείνωση στη χώρα έγινε έντονα αισθητή από τα ελληνικά νοικοκυριά. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι άνθρωποι να νοιώθουν απελπισμένοι και να σηκώνουν τα χέρα ψηλά. Ταχυκαρδίες, αδικαιολόγητες εφιδρώσεις, κρίσεις πανικού, άγχος, φοβίες και αϋπνία είναι μερικά από τα συμπτώματα που οδηγούν στην ιατρική αγωγή με αντικαταθλιπτικά.
“Ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι αποκτούν με ιατρικές συνταγές αυτά τα σκευάσματα. Οι περισσότεροι αρχίζουν με τα πιο ελαφριά. Η θεραπεία έχει συνήθως χρονική διάρκεια έξι μηνών, η οποία, όμως, μπορεί να επιμηκυνθεί, και η χορηγούμενη δόση να αυξηθεί αν το πρόβλημα δεν ξεπεραστεί”, ανέφερε στη “Μ” ιδιοκτήτρια φαρμακείου στην Ανατολική Θεσσαλονίκη και πρόσθεσε: “Ο κόσμος έχει χάσει την αισιοδοξία του, νοιώθει απελπισμένος, αφού βλέπει πως δεν μπορεί να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις του. Δυστυχώς, μεγάλη μερίδα όσων υποβάλλονται σε τέτοιες θεραπείες είναι νέοι ηλικίας 30-40 ετών”.
Διαβάστε περισσότερα »
Keywords
Τυχαία Θέματα