ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΖΗΤΑΕΙ Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΨΑΡΙΑΝΟΣ.ΣΩΣΤΟΣ…

Την αναστολή των πρωταθλημάτων όλων των κατηγοριών και τη μη συμμετοχή των ελληνικών ομάδων στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις, «μέχρις ότου επιτευχθεί η κάθαρση της κόπρου του Αυγείου» ζητάει με ανακοίνωση - παρέμβαση ο βουλευτής της Δημοκρατικής Αριστεράς, Γρηγόρης Ψαριανος, με αφορμή τα σκάνδαλα στο χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Στην ανακοίνωσή του "για το μεγάλο σκάνδαλο του σάπιου ελληνικού ποδοσφαίρου» ο κ.Ψαριανός τονίζει
ότι πριν αρκετούς μήνες είχε ζητήσει από τον Υπουργό Αθλητισμού και Πολιτισμού να διακόψει το πρωτάθλημα έπειτα και "από τις, φημολογούμενες τότε, καταγγελίες για στημένους αγώνες" .
"Οι φήμες αυτές τώρα πλέον είναι γεγονότα" τονίζει στην ανακοίνωσή του και επισημαίνει πως τώρα πλέον αναμένει να δει ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις και αποφάσεις της πολιτείας.

"Μετά τις προσαγωγές, τις συλλήψεις και την εμπλοκή πάνω από 100 ανθρώπων, παραγόντων, διαιτητών, αθλητών, κλπ., στο μεγάλο σκάνδαλο του σάπιου Ελληνικού Ποδοσφαίρου, περιμένουμε να δούμε τις αποφάσεις της Πολιτείας. Είχαμε πει πως θα παραδώσουμε στην ΟΥΕΦΑ βιντεοσκοπημένο υλικό από δεκάδες παιχνίδια, που συνέβησαν εξωφρενικά επεισόδια. Τώρα πλέον, στην αποστολή προς την ΟΥΕΦΑ θα συμπεριλαμβάνονται και τα ονόματα των εμπλεκομένων μαζί με τους απομαγνητοφωνημένους διαλόγους, που δόθηκαν στη δημοσιότητα" τονίζει ο βουλευτής της Δημοκρατικής Αριστεράς και θέτει το ερώτημα για το εάν πράγματι διεξήχθη φέτος πρωτάθλημα ποδοσφαίρου.
Διαβάστε περισσότερα »
Keywords
Τυχαία Θέματα