“ΑΙΜΟΡΡΑΓΕΙ” ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΑΣΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΥΟΣΜΟΥ. ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΜΟΛΙΣ ΤΡΕΙΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ 42, ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ

“Υποτίθεται ότι το συγκεκριμένο κέντρο υγείας έγινε για να εξυπηρετεί όλους εμάς τους πολίτες. Ωστόσο, τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες είναι κλειστό, οπότε αν χρειαστούμε περίθαλψη αναγκαζόμαστε να πάμε στο νοσοκομείο. Ποιος είναι ο ρόλος του, λοιπόν; Να λειτουργεί πέντε μέρες την εβδομάδα, μόνο και μόνο για να γράφουμε τα φάρμακά μας;”.
Η κ. Νίκη Παπαδοπούλου εκφράζει στη “ΜτΚ” την αγανάκτησή της για το περίφημο κέντρο υγείας αστικού τύπου του Ευόσμου, το οποίο επρόκειτο να αποτελέσει το πρώτο που
θα λειτουργούσε στην Ελλάδα, αν και κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ, αλλά και να εξυπηρετήσει όχι μόνο τον Εύοσμο, αλλά όλη τη δυτική Θεσσαλονίκη, δηλαδή πάνω από 300.000 πολίτες.
Οι φιλοδοξίες αυτές, όμως, έμειναν στα χαρτιά και σήμερα, σχεδόν δύο χρόνια μετά την έναρξη λειτουργίας του, το κέντρο υγείας με τον σύγχρονο εξοπλισμό και τις ολοκαίνουργιες εγκαταστάσεις “αιμορραγεί”, καθώς λειτουργεί με μόλις… τρεις γιατρούς αντί για 42 που θα έπρεπε να έχει.
Τραγική ειρωνεία αποτελεί το γε
Keywords
Αναζητήσεις
κεντρο απεξαρτησης ευοσμου θεσσαλονικης
Τυχαία Θέματα