Vodafone – υποκλοπες : θα αποδειχθει οτι ο κωστας δολοφονηθηκε δεν αυτοκτονησε


Πλησιάζει η ώρα της αλήθειας για την υπόθεση Κώστα Τσαλικίδη, επτά χρόνια μετά την αυτοκτονία του. Το «φως στο τούνελ» της σκοτεινής ιστορίας έρχεται να ρίξει η εκταφή της σορού του, που πρόκειται να γίνει την ερχόμενη Πέμπτη 3 Μαΐου, παρουσία δικηγόρων, ιατροδικαστών και συγγενών του άτυχου νεαρού στελέχους της εταιρείας Vodafone, που βρέθηκε απαγχονισμένος το 2005 στο σπίτι του. Μια από τις μεγαλύτερες και συγκλονιστικότερες υποθέσεις τηλεφωνικών υποκλοπών, που
κάποιοι ονόμασαν «Greekgate», ετοιμάζεται να βρει τη λύση της, και αυτό οφείλεται αποκλειστικά στην ασφυκτική πίεση του Παναγιώτη, αδερφού του αποθανόντος, και της Ελένης Τσαλικίδη, συζύγου του.
Το «Εθνος της Κυριακής» μίλησε με την Ελένη Τσαλικίδη, καθηγήτρια στα ΤΕΙ Αθηνών και μητέρα τριών μικρών αγοριών (Γιώργου, Νικήτα, Κώστα), για την υπόθεση Τσαλικίδη και το μέλλον της, μετά την εισαγγελική εντολή για την εκταφή. Μια εκταφή που έχει ζητηθεί 17 φορές μέχρι τώρα από την ελληνική Δικαιοσύνη.
«Υπάρχουν άνθρωποι που είναι σαν μαύρες σκιές πάνω στους άλλους, κι άνθρωποι που είναι σαν πλατάνια, και σε καλούν να ξεκουραστείς στον ίσκιο τους.
Ο Κώστας ήταν το δεύτερο. Και είναι άδικο για τη μνήμη του, για την οικογένειά μας, και άδικο για την ηθική υπόσταση του ανθρώπου μας, να καταχωριστεί ο θάνατός του ως ευθύνη δικιά του και ως αυτοχειρία.
Αυτή η υπόθεση είναι εξαρχής εξαρτημένη με τον φάκελο των υποκλοπών και έγινε μέσα σε ένα συγκεκριμένο πλαίσιο σκοτεινών διεργασιών, οι οποίες πιστοποιήθηκαν και επισήμως από τους υπουργούς που έκαναν τότε τις σχετικές ανακοινώσεις», μας λέει η κ. Ελένη Τσαλικίδη.
Πώς φτάσατε στην εκταφή;
Keywords
Τυχαία Θέματα