Twitter και αλλαγή πολιτικής απορρήτου: τι κάνω τώρα;

Το Twitter διέθεσε μια νέα πολιτική απορρήτου την Τετάρτη, για όλους όσους ανησυχούν για τον τρόπο παρακολούθησης, αποθήκευσης και χρήσης των προσωπικών τους δεδομένων.

Στη νέα πολιτική, η εταιρεία ανήγγειλε τα σχέδιά της να διακόψει την παροχή του do not track
για την προστασία της ιδιωτικής ζωής που διέθετε προηγουμένως, το ότι θα αποθηκεύει τα cookies για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και ότι θα αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο το Twitter θα μοιράζεται τα προσωπικά σας δεδομένα.

Στη νέα πολιτική, η εταιρεία ανήγγειλε τα σχέδιά της να διακόψει την παροχή του do not track για την προστασία της ιδιωτικής ζωής που διέθετε προηγουμένως, το ότι θα αποθηκεύει τα cookies για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και ότι θα αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο το Twitter θα μοιράζεται τα προσωπικά σας δεδομένα.Twitter Αλλαγή πολιτικής απορρήτου: Τι κάνω τώρα;

“Η ανακοίνωση του Twitter είναι κακή είδηση ​​για το ιδιωτικό απόρρητο στο διαδίκτυο”, δήλωσε στο Associated Press ο Marc Rotenberg, πρόεδρος του μη κερδοσκοπικού κέντρου πληροφοριών ηλεκτρονικού απορρήτου. “Η εταιρεία σταμάτησε να υποστηρίζει το Do Not Track και έδωσε στους διαφημιζόμενους πρόσβαση σε περισσότερα δεδομένα των χρηστών του.”
Keywords
Τυχαία Θέματα