Tραπεζα πελοποννησου - νεο παρτι με «ημετερους» - ο προβοπουλος δεν ηξερε;

Σε ακόμη ένα σκάνδαλο - καρμπόν με τις υποθέσεις των «κόκκινων» δανείων της Proton Bank του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη και της FBB του Βίκτορα Ρέστη αναφέρθηκε ο πρόεδρος της Αρχής για το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, αντεισαγγελέας Αρείου Πάγου Παναγιώτης Νικολούδης στη Βουλή.Μιλώντας για το «πάρτι» που έγινε τα προηγούμενα χρόνια με τα δάνεια που δίνονταν σε «ημετέρους» από τις τράπεζες,
τα οποία χαρακτήρισε «καινούργιο μοντέλο εγκληματία με σπουδές στο ξέπλυμα χρήματος», ο κ. Νικολούδης έκανε λόγο για την υπόθεση των ύποπτων δανείων που δόθηκαν από την Τράπεζα Πελοποννήσου, την οποία κατέταξε στην ίδια κλίμακα βαρύτητας με την υπόθεση των επισφαλών δανείων του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, που άνοιξε τρύπα 500 εκατ. ευρώ.
Tο «Εθνος της Κυριακής» αποκαλύπτει το πόρισμα του προέδρου της Αρχής ξεπλύματος βρώμικου χρήματος, σύμφωνα με το οποίο η Συνεταιριστική Τράπεζα Πελοποννήσου ΣΥΝ ΠΕ, με έδρα την Κόρινθο, «προέβη σε σημαντικές χρηματοδοτήσεις προς τις εταιρείες του ομίλου της οικογένειας Σπανού «Express Way ΕΠΕ», «Σπανού Μαρία ατομική επιχείρηση», «Transword EΠΕ» και «Κακούρη Μαρία ατομική επιχείρηση» κατά την περίοδο 1-7-2009 έως 31-12-2012.
Keywords
Τυχαία Θέματα