Rock ιστορίες με τον ηλία σελιμά - let it bleed (album) - rolling stones


Ένα κλασσικό album των Rolling Stones , στις καλύτερες και πιο δημιουργικές στιγμές της μπάντας . Το "Let It Bleed" , συμπεριλαμβάνει αριστουργήματα όπως το "Gimme Shelter", "Midnight Rambler","You Can't Always Get What You Want", που αν μη τι άλλο θα έμεναν στις μνήμες του καθενός από εμάς χαραγμένα ανεξίτηλα.
Η αλήθεια βέβαια είναι ότι το album ηχογραφήθηκε σε μια πολύ κρίσιμη εποχή για την μπάντα , καθώς ήταν εκείνη που ο ιδρυτής της και κιθαρίστας σε αυτή Brian Jones , εκδιώχθηκε από τους Rolling Stones
λόγω της καταστροφικής του εξάρτησης από τα ναρκωτικά.
Οι ακροάσεις για την ανεύρεση νέου κιθαρίστα κατέληξαν στον γνωστό πλέον Mick Taylor που τότε ήταν ο αντικαταστάτης του Eric Clapton στους Bluesbrakers.
Τα υπόλοιπα είναι λίγο πολύ γνωστά καθώς δεν είναι λίγοι αυτοί που παραδέχονται πως μετά την κυκλοφορία του "Let It Bleed" , και μετά από την τεράστια αποδοχή του κοινού και του ραδιοφώνου, που τότε ήταν πολύ μεγαλύτερο κριτήριο επιτυχίας απ' ότι σήμερα , η μπάντα βρήκε τον δρόμο της προς την επιτυχία με ένα πιο σίγουρο τρόπο , εξασφαλίζοντας έτσι την διάρκεια της στο χρόνο.
http://www.youtube.com/watch?v=V0HJTQSghmk
http://www.facebook.com/RockIstoriesMeTonEliaSelima
ΠΡΕΖΑ TV
22-3-2013
Keywords
Τυχαία Θέματα