Iskra: oχι στο νεο μνημονιο - καλεσμα αγωνα και λαϊκης κινητοποιησης σε ολη τη χωρα #mnimonio3

ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΜΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ.
Η ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΚΑΙ Ο ΕΚΦΥΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ
ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟΣ.
ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ...ΜΕ ΤΙ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΜΜΑ Ο ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ...

Οι παρακάτω υπογράφοντες, που αντιπροσωπεύουν ένα ευρύ φάσμα δυνάμεων και οργανώσεων της Αριστεράς, καταγγέλλουν με δήλωση τους το νέο τρίτο μνημόνιο και καλούν σε μεγάλους ενωτικούς αγώνες για την ανατροπή του και την ανατροπή όλων των μνημονίων, για μια νέα προοδευτική πορεία της χώρας.

Ολόκληρη η δήλωση με τις υπογραφές έχει ως εξής:

Η υπογραφή ενός νέου Μνημονίου και μάλιστα από μία κυβέρνηση που εκλέχτηκε για να καταργήσει τα δύο προηγούμενα, ισοδυναμεί με καταστροφή για τον ελληνικό λαό και τη δημοκρατία. Το νέο Μνημόνιο σημαίνει ακόμη περισσότερη λιτότητα, συρρίκνωση των δικαιωμάτων των πολιτών και διαιώνιση του καθεστώτος επιτροπείας της χώρας. Το νέο Μνημόνιο ανατρέπει πλήρως την εντολή του ελληνικού λαού, που απέρριψε συνολικά στις 5 Ιουλίου τις μνημονιακές και νεοφιλελεύθερες πολιτικές φτώχειας και νεοαποικιακής εξάρτησης.
Keywords
Τυχαία Θέματα