Hot doc: αναστασιος παλλης:ο λοχιας που εγινε «εκδοτης» της εφημεριδας «πρωτο θεμα» - η εισαγγελια αθηνων τι εχει να πει;


ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ HOT DOC ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ ΠΑΛΛΗ,ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΚΚΡΕΜΟΎΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΣΤΕΙ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ.
Ο ΙΔΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΗΤΑΝ ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΣ ΣΕ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΡΟΖ ΤΗΛΕΦΩΝΑ,ΔΗΛΩΝΕ ΕΦΟΠΛΙΣΤΗΣ,ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ,ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΕΦΡΑΙΜ...ΕΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΜΕΤΟΧΟΣ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ,ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΡΕΣΤΗ,ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΤΑ ΣΠΑΣΑΝΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΛΛΗΛΟΚΡΑΖΟΝΤΑΙ.
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΡΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΙΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΛΟΓΙΚΗ,ΠΑΡΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ...ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΝΤΑΛΜΑ... ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ HOT DOC ΓΙ'ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ...
Υπαξιωματικός, δικηγόρος, εφοπλιστής, συλλέκτης όπλων κι εκδότης. Λίγοι άνθρωποι έχουν κατορθώσει να συγκεντρώσουν στο πρόσωπό τους όλες αυτές τις ιδιότητες μέσα σε μόλις 42 χρόνια ζωής, όπως ο μυστηριώδης άνδρας που εμπλέκεται σε μια σειρά υποθέσεων για τις οποίες η Δικαιοσύνη κωλυσιεργεί να ρίξει άπλετο φως. Εκμεταλλευόμενος «υψηλές» γνωριμίες και φιλίες, κατόρθωσε μέσα σε 15 χρόνια να εξελιχθεί από ένας απλός σμηνίας σε επιχειρηματικό παράγοντα που συναγελάζεται ακόμα και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
-Γίνεται να είναι κάποιος εφοπλιστής χωρίς ούτε ένα πλοίο στην ιδιοκτησία του;
-Ποιός ηγούμενος με παρελθόν στη φυλακή του είχε δώσει συστατική επιστολή;
-Πώς έβγαλε λεφτά από ροζ τηλεφωνικές κλήσεις;
-Τί συνέβη σε Βρετανό συνεργάτη του στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος»;
- Η αγάπη του για τα όπλα είναι υπαρκτή ή απλώς…μουσειακό είδος;
ΠΡΕΖΑ TV
22-3-2013
Keywords
Τυχαία Θέματα