H «δημοσιογραφια» της παραγγελιας για κωνσταντοπουλου, αλεξιου και εσρ

Η ΜΟΝΤΑΖΙΕΡΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΑΙ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΣΧΕΔΟΝ ΣΤΟ INTERNET ΚΑΝΟΥΝ COPY PASTE ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ SITES...ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΟΛΟΙ ΤΡΩΝΕ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΑΜΆΣΗΤΗ!

Διάφορα «παπαγαλάκια» και γνώστες «μονταζιέρες» του διαδικτύου και των Media, έσπευσαν να «χρίσουν» πρόεδρο του Εθνικού Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου την κ. Ορσαλία (Λίνα) Αλεξίου, μητέρα της πρόεδρου της Βουλής
Ζωής Κωνσταντοπούλου, αφήνοντας υπονοούμενα περί πολιτικής παρέμβασης και οικογενειοκρατίας. Τα «παπαγαλάκια» όμως δεν μπήκαν στον κόπο ούτε να αναγνώσουν την σχετική απόφαση (7/2015) του ΕΣΡ που ελήφθη στις 5 Μαΐου και αναρτήθηκε επίσημα στη «Διαύγεια».
Βέβαια υπάρχει η πιθανότητα να διάβασαν το κείμενο της απόφασης, να κατανόησαν το περιεχόμενο, αλλά να επέλεξαν να διασπείρουν ψευδές ειδήσεις, όπως εξάλλου το συνηθίζουν… Η δημοσιογραφία της «λάσπης» πουλάει και κυρίως έχει αφεντικά που πληρώνουν για να υπάρχει! Σε κάθε περίπτωση είτε τα «παπαγαλάκια» έφαγαν αμάσητη την τροφή, είτε τα …υποχρέωσαν να την καταπιούν, το καθήκον τους το έπραξαν. Έστησαν για μια ακόμα φορά την πραγματική είδηση στο τοίχο.
Keywords
Τυχαία Θέματα