Documento: ο ευρωβουλευτης κεφαλογιαννης, η μιζα απο τη συνεργατιδα του και η offshore της 83χρονης γιαγιας

Στην πόρτα του οικονομικού εισαγγελέα οδηγεί ο άνθρωπος που τον υπηρέτησε επί 25 χρόνια, τον ευρωβουλευτή και πρώην υπουργό της ΝΔ Μανώλη Κεφαλογιάννη, εμφανίζοντάς τον να αποσπά τμήμα των μισθών συνεργατών του στο Ευρωκοινοβούλιο εν είδει μίζας, καταγγέλλοντας ότι η υπόθεση μιας offshore της γιαγιάς της συζύγου του ερευνήθηκε πλημμελώς αλλά και υποστηρίζοντας ότι το κλείσιμο της έρευνας για την εμπλοκή του στη λίστα Λαγκάρντ επιτεύχθηκε με στοιχεία που δεν ήταν αληθινά.

Στην πόρτα του οικονομικού εισαγγελέα οδηγεί ο άνθρωπος
που τον υπηρέτησε επί 25 χρόνια, τον ευρωβουλευτή και πρώην υπουργό της ΝΔ Μανώλη Κεφαλογιάννη, εμφανίζοντας τον να αποσπά τμήμα των μισθών συνεργατών του στο Ευρωκοινοβούλιο εν είδει μίζας, καταγγέλλοντας ότι η υπόθεση μιας offshore της γιαγιάς της συζύγου του ερευνήθηκε πλημμελώς αλλά και υποστηρίζοντας ότι το κλείσιμο της έρευνας για την εμπλοκή του στη λίστα Λαγκάρντ επιτεύχθηκε με στοιχεία που δεν ήταν αληθινά.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Documento, βρίσκεται σε εξέλιξη δικαστική έρευνα για τον ευρωβουλευτή της ΝΔ και έχει δοθεί εντολή για άνοιγμα των λογαριασμών του. Ο ίδιος απαντά στην εφημερίδα με εξώδικο.
Keywords
Τυχαία Θέματα