Can’t stop (going to concerts) – οι red hot chili peppers εξακολουθουν να απασχολουν!


Γράφει ο Τάσος Μητακίδης 
Ήταν περίπου πριν από ένα χρόνο (λίγο πριν ή μετά δεν έχει σημασία) που ανακοινώθηκε η συναυλία των Red Hot Chili Peppers στην Αθήνα. Εξ’ άλλου είναι μία παράδοση πλέον στις αρχές του Σεπτέμβρη να οδεύουμε προς ΟΑΚΑ να δούμε ένα μεγάλο όνομα. Και οφείλω να σας πω ότι στο άκουσμα δεν ψηνόμουν και πολύ. Λίγο ότι τους είχα δει στην Indija πριν από κάποια χρόνια με support τους ανερχόμενους Kasabian, λίγο η φωνή του … Αντώνη (η ελληνική του καταγωγή..) που δεν έβγαινε, ενώ το Stadium Arcadium για το οποίο γινόταν συναυλία ήταν μία από τις καλύτερες στιγμές τους.
Οι φόβοι μου ενισχύθηκαν όταν άνθρωποι που εμπιστεύομαι τους είδαν πριν έρθουν και δεν εκφράστηκαν με τα θετικότερα των σχολίων. Και επειδή θέλω (αν μπω στη διαδικασία) μα μετανιώνω για πράγματα που έχω κάνει και όχι το αντίθετο κατηφόρισα στη πρωτεύουσα με την επιφύλαξη αλλά και με τη κρυφή ελπίδα ότι μιας και έρχονται πρώτη φορά στην Ελλάδα κάτι μπορεί να αλλάξει.
Δυστυχώς όμως ο Αντωνάκης που είχε ένα υπεροπτικό βλέμμα αποχωρώντας από τη σκηνή δεν συγκινήθηκε ή μάλλον καλύτερα δεν μπορούσε να μας δώσει έστω και μία ιδέα από το group που λατρέψαμε και από το 1983 μέχρι σήμερα έχει πουλήσει πάνω από 80 εκατομμύρια δίσκους.
Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή.
Keywords
Τυχαία Θέματα