Επικοινωνιακα παιχνιδια του μανωλη σφακιανακη για να παραμεινει στη θεση του...ολα τα sites εγραψαν πως επιστρεφει ενω υπηρχε αντιθετη αποφαση

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΕ.Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΝΕΑ ΤΟΥ ΘΕΣΗ ΑΝΑΣΤΕΛΕΤΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΤΟΥ...ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ.

--ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ...ΚΑΘΩΣ Ο ΑΝΤΕΝΝΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΜΕΤΈΔΩΣΕ ΠΩΣ ΥΠΗΡΞΕ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΘΕΣΗΣ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ...--

--ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ---

Νωριτερα υπηρξε η παρακατω πληροφορια-ειδηση σε ολα τα sites:Ανακλήθηκε η μετάθεση Σφακιανάκη από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Συγκεκριμένα με εντολή του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, ανακλήθηκε η μετάθεση του Μανώλη Σφακιανάκη.
Ειδικότερα, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, εκδόθηκε σήμα από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ότι η μετάθεση του Μανώλη Σφακιανάκη στον Κλάδο Διοικητικής Υποστήριξης και Ανθρώπινου Δυναμικού ανακαλείται.

Η κίνηση του πρωθυπουργού αποτελεί άδειασμα του αναπληρωτή υπουργού Δημόσιας Τάξης Νίκου Τόσκα, ο οποίος λίγη ώρα νωρίτερα είχε επιτεθεί στον κ. Σφακιανάκη χαρακτηρίζοντάς τον «δημοσιοσχεσίτη».
Συγκεκριμένα ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας μιλώντας στην Βουλή προκειμένου να δικαιολογήσει την υποβάθμιση του επικεφαλής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, επιτέθηκε στον κ. Σφακιανάκη.
Keywords
Τυχαία Θέματα