24ωρη προειδοποιητική ΑΠΕΡΓΙΑ σε ραδιόφωνα, τηλεοράσεις, εφημερίδες περιοδικά, για την Τρίτη 30 νοεμβριου 2010 από τις 6πμ.

Στην χθεσινή συνεδρίαση της Συντονιστικής Επιτροπής των Συνεργαζομένων Ενώσεων στον χώρο των ΜΜΕ και ύστερα από σχετικές αποφάσεις των ΔΣ της και των Ομοσπονδιών του κλάδου αποφασίστηκε η κήρυξη 24ωρης προειδοποιητικής 24ώρης απεργίας την Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010 από τις 6 π.μ μέχρι τις 6 π.μ της Τετάρτης 1 Δεκεμβρίου 2010.

Οι εργαζόμενοι στα ΜΜΕ
(συντάκτες, υπάλληλοι, τεχνικοί) και φωτορεπόρτερς διατρανώνουμε την συνολική αντίθεση του Κλάδου στην συστηματική λεηλασία των εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων μας. Διακηρύσσουμε την συνολική και πολύμορφη αντίδρασή μας απέναντι στις υπαγορευόμενες μεθοδεύσεις από κυβέρνηση, εργοδοσία και ΔΝΤ. Υπογραμμίζουμε, επίσης, τις αδιαπραγμάτευ­τες θέσεις μας, όπως ήδη έχουν διατυπωθεί στις μέχρι τώρα αγωνιστικές μας κινητοποιήσεις, οι οποίες ενημερώνουμε ότι θα ενταθούν στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα. Δεν αφήνουμε να περάσει η απορρύθμιση των εργασιακών μας σχέσεων με την κατάργηση των ΣΣΕ, με την ελαστική απασχόληση, με την αυθα
Keywords
Τυχαία Θέματα