Ξεπάγιασαν... οι «300» αστυνομικοί του Τσίπρα!

Παλαιό αλλά καλό από την ημέρα του Δεκαπενταύγουστου και την επομένη, 16 Αυγούστου, όπου ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας επισκέφθηκε το χωριό του, το Αθαμάνιο Άρτας.

Σύμφωνα λοιπόν με πηγές από την Άρτα, όχι από τα δεξιά, αλλά από άλλοτε συντρόφους του Αλέξη, βρέθηκαν στην περιοχή περισσότεροι από 300 (όχι του Λεωνίδα) αστυνομικοί, ως φύλακες του πρωθυπουργού και των παρατρεχάμενών του που είχαν κατακλύσει, για ευνόητους λόγους, το ωραίο χωριό των Τζουμέρκων.

Όλοι αυτοί

οι αστυνομικοί έπρεπε όμως να κοιμηθούν κάπου, αφού ήταν εκεί για την προστασία του Αλ. Τσίπρα. Αλήθεια γιατί τέτοιος φόβος και μάλιστα στην ιδιαίτερη πατρίδα του;

Ωστόσο, όλοι οι ξενώνες της περιοχής ήταν κατειλημμένοι, καθώς κάποιοι για να είναι κοντά στον Τσίπρα, είχαν πάει στην περιοχή μια ημέρα πριν και έστησαν… καραούλι, μην τυχόν... χάσουν τη φωτογράφηση και τη χαιρετούρα με τον πρόεδρο Αλέξη.

Σύμφωνα λοιπόν με την «αριστερή πηγή» (επιμένω όχι δεξιά, γιατί πολλοί δεξιοί της περιοχής, μόνο τεμενάδες δεν κάνανε στον Τσίπρα) πήραν σλίπινγκ μπαγκ και κοιμήθηκαν (έκανε και κρύο το βράδυ) στα ξωκλήσια της περιοχής, ακόμα και έξω από το νεκροταφείο του χωριού.

Χάθηκαν... οι Αριστερές ευαισθησίες!

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα