Ξέφυγε εντελώς η Ζωή

Την βίαιη προσαγωγή του διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα προκειμένου να εξεταστεί για τον εξωδικαστικό συμβιβασμό με την Siemens επιδιώκει η κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου στο παρά πέντε της διάλυσης της Βουλής. «Μπορούμε να διατάξουμε τη

βίαιη προσαγωγή του κ. Στουρνάρα, αν συνέλθει η επιτροπή», είπε η κυρία Κωνσταντοπούλου προσθέτοντας ότι όσοι δεν παρίστανται εμποδίζουν αυτή τη διαδικασία.

Σε ένα ακόμη παραλήρημα από το κανάλι της Βουλής που έχει γίνει... κανάλι της Ζωής και των κολλητών της στο Λαφαζανέικο, η κ. Πρόεδρος με άξια συμπαραστάτρια της την εκτός ελέγχου Ραχήλ Μακρή (κύλισε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι δηλαδή) επιτέθηκε κατά πάντων. Σε μια τρίωρη παράσταση από το προσωπικό της κανάλι, εξύβρισε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον διοικητή της ΤτΕ, τον πρωθυπουργό, τον Φλαμπουράρη και όλη την κυβέρνηση. Κι όλα αυτά παρουσία μόνο τριών βουλευτών στην Επιτροπή και παρ' όλα αυτά αποφάσισε να ξανακαλέσει τα μέλη της Επιτροπής και ει δυνατόν την Ολομέλεια για να προσαγάγει τον κ. Στουρνάρα.

Ο οποίος με μια ευγενική επιστολή της είπε ότι δεν μπορεί να έρθει στην επιτροπή όποτε αυτή γουστάρει και είναι στη διάθεση της νέας βουλής που θα προκύψει από τις εκλογές. Αλλά τι τα θες. Που θα χαθεί η σοβαρότητα, η ευγένεια και η δημοκρατική διάθεση για να τη βρει η κ. Κωνσταντοπούλου και η παρέα της;

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου επιτέθηκε για μια ακόμα φορά στον κ. Αλέξη Τσίπρα και τους στενούς του συνεργάτες σε Μέγαρο Μαξίμου και Βουλή υποστηρίζοντας ότι έχει ισχυρές ενδείξεις πως «διαλύουν την Βουλή προκειμένου η Επιτροπή Αλήθειας Δημοσίου Χρέους να μην συνεχίσει τις έρευνες και για τις συμβάσεις εξοπλισμών. Να μην συνεχιστεί το έργο της επιτροπής διεκδίκησης γερμανικών οφειλών αλλά και η έρευνα της επιτροπής Θεσμών για τις υποθέσεις Siemens και λίστας Λαγκάρντ». Είπε μάλιστα ότι εμμέσως την εκβίασε ο Φλαμπουράρης να μην πιέσει τον Στουρνάρα, μια κατηγορία που ασφαλώς είναι αστήρικτη και κανείς δεν μπορεί να την αποδείξει. Παλιά της τέχνη κόσκινο η συκοφαντία χωρίς αποδείξεις. Τα ίδια δεν έκανε και ο δικηγόρος βιαστών; Η κυρία Κωνσταντοπούλου επιτέθηκε για ακόμα μια φορά στον πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο αποκαλώντας τον δυστροπούντα. Κι αυτό γιατί δεν έχει αποστείλει στην Βουλή, τα πρακτικά της συνεδρίασης των πολιτικών αρχηγών την επομένη του δημοψηφίσματος.

Αφησε μάλιστα τη φιλενάδα της Ραχήλ Μακρή να εμπλέξει τον γιο του Πρ. Παυλόπουλου σε υπόθεση με εξοπλιστικά. Απόδειξη; Καμιά, όλα για την τηλεθέαση και για να αποκτήσει διασημότητα μια βουλευτής που κανονικά δεν έπρεπε να περνά ούτε καν έξω από τη Βουλή

Η κατάσταση με την Ζωή, τους φίλους της και το προσωπικό της κανάλι έχει ξεφύγει εντελώς. Όταν γράφαμε ότι πρέπει να κατατεθεί πρόταση μομφής και να την πετάξουν με τις κλωτσιές έξω, δεν μας άκουσαν. Τώρα δεν μπορούν να το κάνουν γιατί αν το κάνουν θα πάει για αργότερα και η διαδικασία των εκλογών. Το τραγικό είναι ότι θα διαλυθεί η Βουλή κι εμείς θα βλέπουμε φόρα παρτίδα τη Ζωή μέχρι τις εκλογές, μπορεί και μετά από αυτές. Για σκεφτείτε να μη σχηματιστεί αμέσως κυβέρνηση και να χρειαστούν κι άλλες εκλογές; Θα είναι φάντης μπαστούνης η κ. Ζωή.

Αφού δεν κατατέθηκε η πρόταση μομφής, μήπως να ζητήσουν τη... βίαιη προσαγωγή της; Για που; Οπου μπορεί να ελεγχθεί η ανεξέλεγκτη πλέον πρόεδρος.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα