“Βολική Λαϊκή Απογοήτευση Βλαμμένων Ηλιθίων”, το νέο κόμμα

09:01 7/1/2014 - Πηγή: Antinews

Το antinews κάνει μια σοβαρή και επίσημη πρόταση στον κ. Σαμαρά. Να παραδώσει την εξουσία στον Αλέξη Τσίπρα και αυτός να κάνει κυβέρνηση σε συνεργασία με τους… Ανεξέλεγκτους Έλληνες. Διότι με τον τρόπο αυτό ο κόσμος μπορεί να μην έχει να φάει αλλά τουλάχιστον θα έχει τζάμπα θέαμα. Σκεφτείτε μόνο να βρίσκονται στην ίδια κυβέρνηση ο Πέτρος Τατσόπουλος και η Ραχήλ Μακρή που τσακώθηκαν

μέσω του διαδικτύου. Και φανταστείτε να έχει χιούμορ ο Τσίπρας και να βάλει τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ υπουργό Πολιτισμού και την βουλευτίνα των ΑΝ.ΕΛΛ. υφυπουργό. Με τέτοιο πολιτικό πολιτισμό που εκφράζουν κάνουν για τη δουλειά.

Αυτή τη φορά ο τσακωμός ξεκίνησε από μια ανάρτηση του Τατσόπουλου στο facebook όπου έγραψε: “Β.Λ.Α.Β.Η.” δηλαδή “Βολική Λαϊκή Απογοήτευση Βλαμμένων Ηλιθίων” θα είναι το κόμμα που θα σαρώσει στις επόμενες εκλογές. Εάν δεν δεχτεί ν’ αναλάβει την αρχηγία ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, με βαριά καρδιά θ’ αναλάβει η Ραχήλ Μακρή. Μην το ψάχνετε. Σχηματίζει κυβέρνηση”.

Το σχόλιο αυτό προκάλεσε την αντίδραση της Ραχήλ Mακρή η οποία δεν έφυγε τελικά από τους Ανεξάρτητους και δεν θα κάνει δυστυχώς νέο κόμμα όπως περίμεναν όλοι οι οπαδοί της. Η κ. Μακρή απάντησε μέσω twitter: “Τατσόπουλε, μια που ως βουλευτής είσαι ανύπαρκτος και τζάμπα σε πληρώνουν, σου προτείνω να διαβάσεις το δοκίμιο περί ανθρώπινης βλακείας”.

Πέρα από την πλάκα και της γελοιότητα των εκπροσώπων του λαού που τους ψήφισε, αυτό που συμπεραίνει κανείς είναι ότι δυσκολεύει όλο και περισσότερο η προσέγγιση που προσπαθούσε καιρό τώρα ο Καμμένος με τον Τσίπρα. Πολύ θα ήθελαν και οι δύο να συνεργαστούν για να σχηματίσουν κυβέρνηση, όμως, υπάρχουν σφοδρές αντιδράσεις και μέσα στα κόμματά τους. Στον ΣΥΡΙΖΑ λένε ότι είναι αδύνατον να συνεργαστούν και με τον… διάβολο ενώ στους ΑΝΕΛΛ ότι δεν μπορούν να συνεργάζονται με τον Τατσόπουλο ή τον Παπά – Σούρα Διαμαντόπουλο.

Πέραν των διαφωνιών στα εθνικά θέματα, υπάρχουν σοβαρά προβλήματα σε μια τέτοια μετεκλογική συνεργασία και μάλλον ως παρωδία θα πρέπει να χαρακτηρίζεται ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Για να δούμε: Όταν και εφόσον έρθει εκείνη η ώρα οι δήθεν «αντιμνημονιακοί» θα συμμαχήσουν σε ένα κυβερνητικό σχήμα – παρωδία; Αλλά θα πείτε μήπως και ο Βενιζέλος για απόσυρση δεν ήταν και τώρα είναι αντιπρόεδρος;

Keywords
Τυχαία Θέματα