Βελτιωμένη αλλά στείρα πάλι η Εθνική, 0-0 με Νιγηρία

09:23 4/6/2014 - Πηγή: Antinews

Θετικό αλλά στείρο ήταν και το 2ο φιλικό της Εθνικής μας λίγο πριν πατήσει Βραζιλία . Το 0-0 κόντρα στη Νιγηρία επί αμερικανικού εδάφους τα ξημερώματα της Τετάρτης έκανε τον Φερνάντο Σάντος να χαμογελά αλλά και να προβληματίζεται για την επιθετική δυστοκία των διεθνών σε δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι μετά από εκείνο κόντρα στην Πορτογαλία το περασμένο Σάββατο.

Μπροστά σε περίπου 3000 Έλληνες ομογενείς που έδωσαν το δικό τους χρώμα στο γήπεδο PPL της Φιλαδέλφεια η Εθνική παρουσιάστηκε αλλαγμένη κατά τα 10/11 σε σχέση με το ματς κόντρα στους Πορτογάλους αφού μόνο ο Κώστας

Μανωλάς ήταν στο αρχικό σχήμα. Την παράσταση έκλεψε ο Γιάννης Φετφατζίδης που στο πρώτο ημίχρονο ξεσήκωσε τους θεατές με τις προσπάθειές του.

Ο διεθνής μέσος της Τζένοα έχασε και την ευκαιρία του αγώνα για την Εθνική μας όταν στο 28΄»χόρεψε» στην κυριολεξία την άμυνα της αφρικανικής ομάδας αλλά το σουτ που επιχείρησε σταμάτησε ο τερματοφύλακας της Νιγηρίας Ενιγιάμα. Σταθεροί οι Γλύκος και Καπίνο κάτω από τα δοκάρια

Στο δεύτερο ημίχρονο οι αλλαγές του Σάντος ανέκοψαν τον ρυθμό της Εθνικής ωστόσο ο Πορτογάλος τεχνικός είχε την ευκαιρία να δει σχεδόν όλους τους παίκτες του.

Γεγονός είναι ότι η Εθνική του πρώτου ημιχρόνου έδειξε πολύ καλά στοιχεία απέναντι σε ένα ισχυρό αντίπαλο ενώ ήταν σαφώς βελτιωμένη σε σχέση με τον αγώνα στην Πορτογαλία.

Επόμενο και τελευταίο τεστ τα ξημερώματα του Σαββάτου στο Νιο Τζέρσει κόντρα στη Βολιβία

ΕΛΛΑΔΑ: Γλύκος (46’ Καπίνο), Βύντρα, Τζαβέλλας, Μόρας, Μανωλάς, Σάμαρης (62’ Τζιόλης), Καραγκούνης (46’ Κονέ), Ταχτσίδης, Φετφατζίδης (74’ Σαμαράς), Γκέκας (62’ Μήτρογλου), Χριστοδουλόπουλος (80’ Σαλπιγγίδης)

ΝΙΓΗΡΙΑ: Ενιγιάμα, Ελντερσον (42’ λ.τρ. Οντουνλάμι), Αμπροζε, Μούσα (46΄Ουτσέμπο), Ομποαμπόνα (46’ Γιόμπο), Ονάζι, Ομπι Μίκελ, Μόζες, Ομερουο, Οντεμβιγκί (54’ Μπαμπατούντε), Εμενίκε

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα