Τσίπρας: Για όλα φταίνε οι άλλοι

Είναι πράγματι τραγικό για την Ελλάδα σε μια τόσο κρίσιμη στιγμή για τη χώρα να έχει πρωθυπουργό τον Τσίπρα. Έναν πολιτικό πολύ κατώτερο των περιστάσεων που απλά είναι φιλοτομαριστής. Κάνει τα πάντα για να διασωθεί αφού μια εθνική τραγωδία δεν θα τον διώξει απλά από το Μαξίμου. Θα τον οδηγήσει και στο σκαμνί για εσχάτη προδοσία.

Ακόμη και στο παρά πέντε της προσφυγικής κρίσης ο Τσίπρας

παίζει μόνο επικοινωνιακά και όχι ουσιαστικά. Αντί να δίνει λύσεις και να βρίσκει διεξόδους τι κάνει; Πάει στη Βουλή, όχι σε προ ημερησίας συζήτηση αλλά σε άσχετο νομοσχέδιο για να μιλήσει για όλα και να κατηγορήσει όλους τους άλλους εκτός από τον εαυτό του.

Ο Τσίπρας πήρε το λόγο ξέροντας ότι δεν μπορούν να του απαντήσουν όπως του πρέπει οι άλλοι. Αντί να συγκαλέσει άμεσα συζήτηση στη Βουλή για το προσφυγικό και να ακουστούν όλες οι φωνές πήγε και επιτέθηκε κατά πάντων, έμπλεξε τη λίστα Μπόργιανς, μίλησε για λίγο απ' όλα και για τη δημόσια διοίκηση και σηκώθηκε να φύγει κατηγορώντας τον Μητσοτάκη γιατί δεν ήταν εκεί. Ο άνθρωπος είναι τραγωδία και το αποδεικνύει και από το γεγονός ότι δεν μπορεί να λάβει ούτε μια σωστή απόφαση, ενώ η Ελλάδα έχει γίνει ένας απέραντος καταυλισμός και όλοι μιλούν για την επερχόμενη ανθρωπιστική κρίση.

Πήρε τη Μέρκελ τηλέφωνο να την παρακαλέσει, απείλησε με βέτο, σκέφτεται να μιλήσει και με τον Ομπάμα, περιμένουμε να κάνει τηλέφωνο και στο Θεό ή τον... Μωάμεθ να του δώσει φώτιση. Για όλα φταίνε οι άλλοι, αυτός και η παρέα του δεν φταίει σε τίποτε. Ίχνος αυτοκριτικής για το γεγονός ότι άνοιξε τις πύλες του Αιγαίου και έφερε τους πρώτους μετανάστες να λιάζονται. Την κυρά Τασία την έχει ξεχάσει όπως και το γεγονός ότι διάφορες περίεργες ΜΚΟ έχουν «καταλάβει» τα ελληνικά νησιά και είτε κάνουν «ανθρωπιστικό» έργο είτε βγάζουν λεφτά.

Μπορεί οι Αυστριακοί να είναι άθλιοι και οι Ούγγροι φασίστες όμως έχουν δίκιο όταν λένε ότι δεν κάνει η Ελλάδα αυτά που πρέπει για να ανακόψει το μεταναστευτικό ρεύμα.

Κανείς δεν είπε ότι οι Τούρκοι δεν παίζουν βρόμικο παιχνίδι. Ούτε ότι μπορεί να κοπεί μαχαίρι η παράνομη είσοδος των χιλιάδων προσφύγων και μεταναστών. Όμως, σίγουρα θα μπορούσαμε να έχουμε λιγότερους πρόσφυγες και θα μπορούσαμε να στείλουμε μήνυμα και στους δουλέμπορους ότι δεν είμαστε ξέφραγο αμπέλι.

Μία είναι η λύση κ. Τσίπρα. Αντί να τα βάζετε με όλους τους άλλους εκτός από τον εαυτό σας κάντε αυτό που έπρεπε να έχετε κάνει από την εποχή της... κυρά Τασίας. Κλείστε τώρα τα σύνορα, όσο μπορείτε να το κάνετε.

Βγάλτε όλο το λιμενικό σώμα στο Αιγαίο. Βγάλτε τις φρεγάτες του ναυτικού λες και έχουμε πόλεμο. Στείλτε στρατό στα νησιά. Λιγότερο θα κοστίσει από τη διαχείριση χιλιάδων ανθρώπων που θα εγκλωβιστούν στην Ελλάδα. Κι αφού τα κάνετε όλα αυτά έχετε το δικαίωμα να ζητάτε από το ΝΑΤΟ να έρθει στο Αιγαίο και να κάνει περιπολίες, χωρίς όμως τους Τούρκους.

Μια είναι λοιπόν η λύση κι όλα τα υπόλοιπα είναι αριστερές παπάτζες για τους Συριζαίους που τρώνε κουτόχορτο. «Σφραγίστε τα σύνορα, πριν να είναι αργά».

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα