Τσάμπα καίει ο τόκος

17:21 5/6/2011 - Πηγή: Antinews
Α ήμουν εγώ εκεί… θα τους έλεγα (στην ΕΕ κ ΕΚΤ , επειδή το ΔΝΤ θα το άγραφα στ’ άγραφα!):Αύριο βγαίνω Αγορές κάντε δηλώσεις στήριξης. 
Θα δανειστώ πχ. με 7%. Θα καλύψετε τη διαφορά στο επιτόκιο ( πχ. 3% με Δάνειο Χρηματοδότηση Επιτοκίου). ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΔΑΝΕΙΟ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ.Πέραν των νέων μέτρων Ανάπτυξης και όσα άλλα έχω πει !!!Τι θα κάνουν
οι Αγορές όταν απέναντι τους έχουν μια Χώρα που προσπαθεί, και έχει να καλύψει το έξτρα σπρεντ;Το θα πουν τα Κοινοβούλια της ΕΕ – Δανειστων;ΟΧΙ;  χαχαχαχαχαααα ….Εκτός εάν οι Τοκογλύφοι φίλοι μας θέλουν να εισπράττουν τόκο στο Κεφάλαιο που δανείζουν οι ίδιοι !!! Έτσι όμως θα ξεβρακωθούν οι προθέσεις τους !Πόσο άσχετος διαπραγματευτής πρέπει να είσαι για να δανείζεσαι Κεφάλαιο 110 και άλλα 100 και όσα άλλα ΣΟΥ ΠΟΥΝ, ενώ το πρόβλημα σου είναι ο ακριβός δανεισμός από τις Αγορές και το νοικοκύρεμα των Δημοσιονομικών σου;  ΟΛΑ είναι στο χέρι σου! Επιτρέπεις να σου προσημειώνουν τη Χώρα και να την υποθηκεύεις  για 50 χρόνια, έτσι αυθαίρετα για να κάνεις τον καλό συνομιλητή ; ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΜΑΣ;Τι να κάνω; ΤΙ ΆΛΛΟ ΝΑ ΓΡΑΨΩ;Δεν αναλύω περαιτέρω! Είμαστε όλοι πολύ έξυπνοι και μεγάλα παιδιά !Εκεί στη ΝΔ αποδελτιώνετε Αντινέα;Π.Π.
Keywords
Τυχαία Θέματα