Τρέμε Αλέξη... ήρθε ο Καλλιάνος!!!

Σαν... βόμβα έσκασε στην πολιτική ζωή του τόπου η ανακοίνωση ότι στη ΝΔ εντάχθηκε ο πρώην εκπρόσωπος Τύπου της Ένωσης Κεντρώων, Γιάννης Καλλιάνος.

Ήταν τέτοιο το... θετικό σοκ στο χώρο της δεξιάς ώστε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, αισθάνθηκε την ανάγκη να καλωσορίσει στο κόμμα «έναν νέο άνθρωπο και πολιτικό, τον κ. Γιάννη Καλλιάνο», ο οποίος τον επισκέφθηκε στα γραφεία του κόμματος.

Ο

κ. Μητσοτάκης δήλωσε ότι η Νέα Δημοκρατία είναι η μεγάλη φιλελεύθερη δημοκρατική παράταξη που ενώνει όλους τους Έλληνες και υποδέχεται κάθε δημιουργικό άνθρωπο, που θέλει να συμβάλλει στη μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία υπέρ των μεταρρυθμίσεων.

Έτσι λοιπόν, όπως κάνουν οι μεγάλες ποδοσφαιρικές ομάδες που πραγματοποιούν μεταγραφές, έτσι και η ΝΔ έκανε επίσημες ανακοινώσεις. Δεν είναι και λίγο πράγμα να «κλέψεις» από τον αντίπαλο τον Καλλιάνο. Ένα τόσο μεγάλο στέλεχος που πρώτα υπέκυψε στα... θέλγητρα του μεγάλου πολιτικού, του σύγχρονου Δελαπατρίδη, μπάρμπα Βασίλη Λεβέντη, πήρε μεταγραφή με ελευθέρας βεβαίως στη μεγάλη δημοκρατική παράταξη.

Μεγάλο βήμα για τον γνωστό μετεωρολόγο να φεύγεις από τα τσικό και να πηγαίνεις στην ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό. Δεν έχουμε τίποτε με τον άνθρωπο, αλλά αναρωτιόμαστε γιατί ο αρχηγός της ΝΔ αισθάνθηκε αυτή την ανάγκη να κάνει και επίσημη ανακοίνωση. Για να μας πει τι; Ότι η διεύρυνση επιτυγχάνεται και η ΝΔ κάνει μεγάλα ανοίγματα για να σαρώσει στις εκλογές;

Ή εμάς μας φαίνεται ότι εκεί στο Μοσχάτο έχουν τον... κακό τους τον καιρό και φέρνουν τον μετεωρολόγο μπας και δουν ηλιοφάνεια; Έτσι που πάνε μάλλον καταιγίδες θα προβλέπει ο Καλλιάνος. Εκτός αν κάποιοι στη ΝΔ νομίζουν ότι βρέχει αλλά είναι... φτύσιμο.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα