Τράγκας: Η απάντηση Καραμανλή αποκαλύπτει το μέγεθος και τα πρόσωπα της προδοσίας

13:54 9/4/2021 - Πηγή: Antinews

Η απάντηση του Κώστα Καραμανλή στον αρχιτέκτονα της εθνικής καταστροφής, Κώστα Σημίτη, αποκάλυψε τη μεγάλη προδοσία σε βάρος του Ελληνικού λαού στα ελληνοτουρκικά. Ο πρώην πρωθυπουργός επιβεβαίωσε την ακράδαντη πεποίθηση της πλειοψηφίας των Ελλήνων ότι ο Κώστας Σημίτης στο παρελθόν και στο παρόν μαζί με μια ομάδα γνωστών εθνομηδενιστών (ακόμη και εντός της σημερινής κυβέρνησης Μητσοτάκη) σχεδίασαν, εργάστηκαν και εξακολουθούν να εργάζονται προκειμένου να εξευρεθεί

μια δήθεν «λύση» στο Αιγαίο, δηλαδή να παραχωρήσουμε κυριαρχικά δικαιώματά μας. Η απάντηση του κ. Καραμανλή στον πρωταγωνιστή των Ιμίων, των «γκρίζων ζωνών» του Αιγαίου και της συμφωνίας της Μαδρίτης, δηλαδή της αναγνώρισης «ζωτικών συμφερόντων» της Τουρκίας στη Γαλάζια πατρίδα μας, περιγράφει με σαφήνεια όλες τις προδοτικές ενέργειες του αρχιερέα της διαπλοκής του οποίου στενοί συνεργάτες και ομοϊδεάτες υπηρετούν σήμερα με τις ίδιες αντιλήψεις με τον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη. Και ωθούν τα πράγματα προς τον ίδιο στόχο.

Σύμφωνα με την απάντηση του κ. Καραμανλή, η τότε κυβέρνηση Σημίτη «πίεζε» την Ευρώπη και τις ΗΠΑ να ωθήσουν την Τουρκία να διεκδικήσει στη Χάγη τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδος!! Ουδέποτε, όπως έγραψε ο κ. Καραμανλής, στην διπλωματική και πολιτική ιστορία δεν υπήρξε χώρα και μάλιστα Ευρωπαϊκή να «πιέζει» τρίτη χώρα να πάει σε δικαστήριο να διεκδικήσει τα κυριαρχικά της δικαιώματα!

Η απάντηση του πρώην πρωθυπουργού αποκαλύπτει τι συμβαίνει στην κορυφή της σημερινής κυβέρνησης η οποία συναλλάσσεται με στενούς συνεργάτες του κ. Σημίτη. Ο πολιτικός που είχε το θάρρος να πει «όχι» στο Βουκουρέστι, υπερασπιζόμενος τα εθνικά συμφέροντα, την ιστορία και την ελληνικότητα του ονόματος Μακεδονία, μέσα σε λίγες αδρές γραμμές περιέγραψε καθαρά το δράμα του Ελληνικού λαού, την εξελισσόμενη εδώ και δύο δεκαετίες προδοσία σε βάρος του. Περιέγραψε όλες τις υποχωρήσεις που προηγήθηκαν εκείνης της Συμφωνίας των Πρεσπών και τι φέρνει στο Αιγαίο η σημερινή παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μαξίμου και οι στενές σχέσεις του με ανθρώπους του περιβάλλοντος Σημίτη.

Μέσα σε ελάχιστες γραμμές κειμένου, ο πρώην πρωθυπουργός περιέγραψε την προδοσία των Ιμίων, της συμφωνίας της Μαδρίτης, όλες τις προπαρασκευαστικές ενέργειες των Ροζάκηδων, των Ρεπούσηδων και των «εμπειρογνωμόνων» φιλότουρκων ιστορικών του ΕΛΙΑΜΕΠ και των Καιρίδηδων που επιμένουν στα παράθυρα του ΣΚΑΪ, ότι οι Έλληνες είναι παιδιά των Οθωμανών και η χώρα μας ένα τεχνητό κράτος που προέκυψε από πρώην επαρχία της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Ο πρώην πρωθυπουργός υπήρξε και είναι Έλληνας και αξιοπρεπής άνθρωπος ο οποίος σέβεται τον εαυτό του, την ιστορία της πατρίδος του και τους Έλληνες πολίτες. Αντίθετα με άλλους…

Η προδοσία δεν τελείωσε. Εξελίσσεται με σκοπό πάντα τις υποχωρήσεις και την επαναδιανομή του Αιγαίου. Πρέπει να επαγρυπνούμε.

Πηγή: crashonline.gr

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα