Τραγική υποδοχή, τραγική ΕΠΟ

17:37 2/7/2014 - Πηγή: Antinews

Υποδοχή για γέλια και για κλάματα επιφύλαξε η ΕΠΟ στην Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου και τους διεθνείς που έφτασαν ως τους «16» του Μουντιάλ της Βραζιλίας με αποτέλεσμα να εισπράξει τα δυσμενέστερα σχόλια των φιλάθλων που πήγαν ως το αεροδρόμιο, των ποδοσφαιριστών αλλά και της Πολιτείας που παραβρέθηκε δια του υφυπουργού Αθλητισμού Γιάννη Ανδριανού.

Οι άνθρωποι της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας φρόντισαν για μια ακόμη φορά να απαξιώσουν το ίδιο το «προϊόν» τους αφού δεν ασχολήθηκαν καθόλου και τα άφησαν όλα στην τύχη και

στην αστυνομία.

Ένας μικρός διάδρομος , λίγα μέτρα πεζοδρόμιο κι αρκετός χώρος για να παρκάρουν τα link των καναλιών συνέθεταν το σκηνικό της υποδοχής για την ομάδα που πέτυχε ότι καλύτερο έχει καταφέρει στην ιστορία της και που δυο βράδια πριν είχε δημιουργήσει νέο ρεκόρ τηλεθέασης με το 95% όσων είχαν ανοικτούς δέκτες να την παρακολουθεί.

«Κανείς από την ΕΠΟ δεν μας ζήτησε τίποτα» τόνισε στο antinews.gr άνθρωπος που ασχολείται με τις δημόσιες σχέσεις του αεροδρομίου Αθηνών και βέβαια δίνει έτσι την εξήγηση για τις αστείες εικόνες που είδε όλη η Ελλάδα από την «υποδοχή» της Εθνικής.

Την ώρα που στην Κροατία είχε οργανωθεί ολόκληρη τηλεοπτική παραγωγή για την υποδοχή της ομάδας που κοντράρισε την Βραζιλία αλλά αποχώρησε από την πρώτη φάση, στην Ελλάδα οι 23 παίκτες ίσα που χώραγαν για να βγουν από το κτήριο αφίξεων. Τι να πει κανείς για τις δηλώσεις των παικτών που έγιναν πίσω από πλάτες διαφόρων παρατρεχάμενων, τι να πει κανείς για τους περίπου 500 φίλους της Εθνικής που δεν είδαμε ποτέ αλλά ακούσαμε ...Τι να πει κανείς για τον υφυπουργό Αθλητισμού που τον είχαν στριμωγμένο σε μια γωνία λες και ήταν τιμωρία και που προσπαθούσε να χαιρετίσει τους διεθνείς.

Στην ΕΠΟ μάλλον βιάζονταν να δουν αν μπήκαν τα χρήματα από την FIFA στα ταμεία τους για να κάνουν το σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς. Άλλωστε γιατί να ασχοληθούν με την υποδοχή... Δεν πήραμε δα και το Μουντιάλ.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα