Τώρα καταλάβατε ότι πρέπει να στηρίξετε την κυβέρνηση Σαμαρά κύριε Τζιτζικώστα;

Μάλλον έχει πάθει βέρτιγκο ο υποψήφιος για την αρχηγία Σαλονικιός Απόστολος Τζιτζικώστας. Διότι μπέρδεψε τις γιορτές και τις εποχές. Χθες ήταν η επέτειος του «Οχι» και δεν ήταν των... Φώτων. Ούτε καν η γιορτή της «επιφοίτησης» του Αγίου Πνεύματος.

Με τα όσα είπε στη νέα του συνέντευξη στον Alpha ο Τζιτζικώστας θα έλεγε κανείς ότι του ήρθε ξαφνικά η επιφοίτηση. Μια... φλασιά που λένε και οι νέοι. Τώρα θυμήθηκε να τιμήσει τον Σαμαρά.

Τώρα αίφνης κατάλαβε ότι η κυβέρνηση της Νέας Δημορκρατίας πήρε μια Ελλάδα περίπτερο και μάλιστα κλειστό και παρέδωσε σούπερ μάρκετ που πήγαινε καλά.

Με τα λάθη της, τις αστοχίες της αλλά ήταν μια χώρα που είχε σιγά – σιγά βρει το δρόμο της. Και σ' αυτό το επίτευγμα το μεγαλύτερο μερίδιο έχει βεβαίως ο ελληνικός λαός με τις θυσίες του. Αλλά και ο «στρατηγός» της μάχης που δόθηκε, δηλαδή ο Σαμαράς.

Αφού περιπλανήθηκε σε λαϊκίστικες οδούς ο Απόστολος, βρήκε το φως το αληθινόν. Προφανώς διαβάζοντας τις δημοσκοπήσεις που δείχνουν ότι άμα τσακώνεσαι με όλους, άμα υβρίζεις την καρδιά της ΝΔ για να φανείς νεωτεριστής, το μόνο που θα καταφέρεις είναι να κάνεις παντού εχθρούς. «Τιμώ τον Αντώνη Σαμαρά, όπως τιμώ όλους τους Προέδρους και δεν ήμουν καθόλου επιθετικός. Από την πρώτη στιγμή είπα ότι τιμώ την ιστορία και όλους του Προέδρους της Νέας Δημοκρατίας. Είπα ότι θεωρώ ένα κακόγουστο αστείο κάποιοι να υποτιμούν και να προσβάλουν έναν πρώην Πρωθυπουργό όταν λένε ότι αν εκλεγεί ο Απόστολος Τζιτζικώστας, ο κ. Σαμαράς θα γίνει Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος».

Μα καλά, πότε τέθηκε τέτοιο θέμα από την πλευρά του Σαμαρά; Επειδή έβγαλε μια φήμη η πλευρά Μεϊμαράκη για να «καρφώσει» τον πρώην πρωθυπουργό πάει να πει ότι ήταν και αληθινό; Πώς βγαίνει ο Τζιτζικώστας τώρα υπερασπιστής του Σαμαρά για κάτι που όχι ο Σαμαράς αλλά ούτε και ο τελευταίος υπουργός του δεν θα δεχόταν; Να είναι δηλαδή ένας πρώην πρωθυπουργός η «ορντινάτσα» του νέου αρχηγού της ΝΔ; Μα δεν ξέρει ο νεόκοπος υποψήφιος ότι ο Σαμαράς έχει και μια αξιοπρέπεια για να δεχθεί κάτι τέτοιο, αν ίσχυε;

Πάντως, ποτέ δεν είναι αργά για δάκρυα... Μπορεί ο Απόστολος να μπέρδεψε τις γιορτές και το περιστέρι της επιφοίτησης να του ήρθε κάπως απότομα, αλλά δεν πειράζει. Κάποτε θα μάθει...

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα