Το ματς που κράτησε 160 μέρες

Το ελληνικό μπάσκετ στα καλύτερά του. Ανατροπή στην ανατροπή στην υπόθεση του αγώνα Κυπέλλου ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό που μετά από δυο διαφορετικές αποφάσεις κατακυρώνεται τελικά στους πράσινους.

Παγκόσμιο φαινόμενο όχι μόνο για το μπάσκετ αλλά γενικά στον αθλητισμό μπορεί να χαρακτηριστεί η τροπή που πήρε ο προημιτελικός Κυπέλλου ανάμεσα στους αιώνιους που έγινε τον περασμένο Οκτώβριο και είχε βρει νικητή τον Παναθηναϊκό με 77-76.

Ο Ολυμπιακός

είχε καταθέσει ένσταση αμέσως μετά το παιχνίδι για παράνομη παρουσία του ιδιοκτήτη της ομάδας στο γήπεδο Δημήτρη Γιαννακόπουλου αφού ήταν τιμωρημένος. Ο αθλητικός δικαστής έκανε δεκτή την ένσταση και πριν από περίπου ένα μήνα κατοχύρωνε τη νίκη στον Ολυμπιακό και τον έστελνε να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ.

Σιγά όμως μην τελειώναμε εκεί. Οι πράσινοι έκαναν προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ εναντίον της απόφασης του αθλητικού δικαστή και ω του θαύματος δικαιώθηκαν . Έτσι σήμερα και μετά από τέσσερις μήνες θεάτρου του παραλόγου μάθαμε ποιος είναι τελικά ο νικητής του ντέρμπι Κυπέλλου των αιωνίων.

Αυτό που δεν μάθαμε είναι γιατί θα έπρεπε να περιμένουμε 160 και πλέον μέρες για να δούμε ποια ομάδα θα συνεχίσει στο Κύπελλο…

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα