«Το φιλαράκι»

14:54 8/6/2015 - Πηγή: Antinews

Φάγαμε δέκα χρόνια με τον Δούρο που δεν έβγαινε στο τηλέφωνο του Αλέφαντου. Τώρα έχουμε τον Γιούνκερ και τον Τσίπρα.

Στη Ρίγα, όλοι οι Υπουργοί Οικονομικών ήταν μαζί και ο Γιάνης (με το ένα νι και το μεγάλο εγώ) χώρια.

Τώρα ο Πρόεδρος της Κομισιόν αρνείται να συνομιλήσει με τον Έλληνα Πρωθυπουργό. Ακόμη ένας θρίαμβος της διπλωματίας μας.

Πάλι θα δει Μέρκελ

και Ολάντ ο Αλέξης στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής. Οι άλλοι θα είναι στη Σύνοδο, ο Αλέξης στο περιθώριο κι εκεί θα τους πει τον πόνο του για τον Ζαν Κλοντ.

Έχει ήδη ετοιμάσει την πρωτότυπη έμμετρη και μελοποιημένη ανάλυση του προς τους ηγέτες Γερμανίας και Γαλλίας και είναι βέβαιο ότι θα εισακουσθεί:

«Στο τηλέφωνο φοβάμαι να σε πάρω να σου πω την αντιπρόταση μου, στους διαδρόμους του Μαξίμου τώρα σε αναζητώ με την άνεση μου.

Δεν τη βρίσκω την άκρη, με τους φόρους και πες μου τι να κάνω έχω γεμίσει ασφυχτικά με χαρτιά το δωμάτιο ως απάνω και ο χρόνος μου γελάει σαν ΑνΕλ. Πού να γείρω το κορμί μου όταν γυρνάω απ’ τα όργανα κι απ’ τα ξενύχτια . Πού να βρω ένα φιλαράκι να μου πει πως θα με δανείσει στ’ αλήθεια, αφού κι εσύ έχεις εξαφανιστεί. Μοιάζει η νύχτα μακριά σου να ’ναι μόνο θεσμική, πάμε για εκλογές και το δάνειο δραπετεύει από κρυψώνα μυστική και δε λες το yes. Δεν τη βρίσκω την άκρη με τον Γιάνη και τον Τσακαλώτο. Παίζω διαρκώς αλλά ακόμη δεν κέρδισα στο Λόττο. Και ο χρόνος μου γελάει σαν ΑνΕλ. Ούτε εσύ έχεις τη λύση να μου δώσεις που γυρεύω τη λύση που ζητάτε, μπλοκαρισμένος από χρόνια στα αριστερά τα γρανάζια πάω για Σιάντος και εσείς μόνο γελάτε. Δεν την βρίσκω την άκρη με τον Γιάνη και τη Βαλαβάνη. Ευτυχώς που στους ιθαγενείς πλειοψηφούν οι χάνοι»…

Την Παρασκευή 12 Ιουνίου θα γίνει αποτίμηση των επαφών με τους ξένους ηγέτες και ήδη στο κυβερνητικό επιτελείο ετοιμάζουν το «Δώδεκα κι ούτε ένα τηλεφώνημα». Μεγάλο σουξέ κι αυτό, δοκιμασμένη επιτυχία…

Μ.Ο.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα