Τηλεφωνικός εξάψαλμος από Σαμαρά σε υπουργούς … από τα παλιά

Γράφουμε και σε άλλη ανάρτηση για τους υπουργούς που ζήλεψαν την δόξα του… Φωτόπουλου και συμπεριφέρονται ως οι επικεφαλής της …συντεχνίας του υπουργείου τους, αρνούμενοι να κάνουν τις περικοπές που απαιτούνται από όλους.

Δηλαδή η κυβέρνηση δίνει μάχη για να καταρτίσει το πακέτο των νέων μέτρων, ζητώντας τη στήριξη των υπουργών αλλά ορισμένοι από αυτούς συμπεριφέρονται λες και είναι υπουργοί σε άλλες εποχές. Οι εποχές όμως που οι πάντες έταζαν τα πάντα πέρασε, όπως και οι ημέρες των ανέμελων υπουργών, που μπορούσαν

να ξεγελάσουν την κοινή γνώμη με απίστευτες δημόσιες δηλώσεις –αερολογίες και με στημένα παραπολιτικά και δημοσιεύματα για τη μάχη που έδωσαν για να σώσουν τα κεκτημένα των ημετέρων.

Η κυβέρνηση αναζητά 11,5 δισ. ευρώ για να μην κοπούν ειδικά μισθολόγια και να μην υπάρξουν νέες μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις. Και αυτή τη στιγμή, με πάρα πολύ κόπο, βρίσκονται, και αυτά με το ζόρι, τα 5,68 δισ. ευρώ. Οι φήμες μιλάνε για δυστοκία στις περικοπές στα υπουργεία Δικαιοσύνης, Εσωτερικών, Υγείας, Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Άμυνας κ.α.

Δηλαδή η χώρα πέφτει στο γκρεμό, ο Σαμαράς έχει αναλάβει το μεγαλύτερο κόστος και ηγείται της εθνικής προσπάθειας, αλλά υπουργοί του, οι οποίοι υποτίθεται πως είναι και συμπαραστάτες του, αντί να του ρίξουν σχοινί ν’ ανέβει προς την κορυφή και να ανασάνει, αρχίζουν να ρίχνουν και πέτρες από πάνω. Έλεος, κύριοι. Δεν είναι η ώρα για προσωπικά παιχνίδια όταν η χώρα καταστρέφεται.

Μαθαίνουμε επίσης ότι ο Αντώνης Σαμαράς έχει εξοργιστεί με την απροθυμία ορισμένων υπουργών και ετοιμάζεται εντός της ημέρας να τους τα ψάλλει τηλεφωνικά για αλλάξουν μυαλό.

Τα ψέματα τελείωσαν για όλους και οφείλουν όλοι να αλλάξουν τροπάριο πριν είναι αργά. Προέχει να σωθεί η πατρίδα και δεν υπάρχει χώρος για να παίζουν ορισμένοι τα παιχνιδάκια τους και να εμφανίζονται οι καλοί της παρέας. Όσοι αντέχουν μένουν και παλεύουν, αλλιώς πάνε σπίτι τους…

Keywords
Τυχαία Θέματα