Θρίαμβος του Παναθηναϊκού μέσα στο Καραϊσκάκη

22:36 2/3/2014 - Πηγή: Antinews

Μετά τα αστέρια του Champions League είδε αστεράκια. Ένας αγνώριστος Ολυμπιακός γνώρισε βαριά και ταπεινωτική ήττα από τον Παναθηναϊκό με 3-0 υποχρεώνοντας τον κόσμο που τον αποθέωνε πριν από τέσσερις μέρες να τον αποδοκιμάζει όταν ο Σιδηρόπουλος σφύριζε τη λήξη του αγώνα .

Οι ερυθρόλευκοι που παρατάχθηκαν με την ίδια ενδεκάδα που θριάμβευσαν επί της Γιουνάιτεντ δεν μπήκαν ποτέ στο παιχνίδι δίνοντας χώρο

για δράση στον Παναθηναϊκό που όπως έδειξε η εξέλιξη του αγώνα είχε και κίνητρο και τον τρόπο για να φτάσει σε μια από τις μεγαλύτερες νίκες του επί του αιωνίου αντιπάλου του και μάλιστα μέσα στο άντρο του σπάζοντας ταυτόχρονο και το φετινό αήττητο.

Οι πράσινοι επέλεξαν να αγωνιστούν με αντεπιθέσεις και δεν έκαναν λάθος . Σε μια από αυτές στο 44΄ο Μανωλάς έκανε λάθος , ο Πράνιτς πήρε τη μπάλα απέφυγε το μαρκάρισμα του Παπαδόπουλου και νίκησε τον Ρομπέρτο.

Ανάλογη περίπτωση και στο 67΄όταν ο Μπέργκ έκανε κούρσα από το κέντρο έμεινε όρθιος από την πίεση του κεντρικού αμυντικού διδύμου που ήταν σε πολύ κακή μέρα και έκανε το 0-2.

Ο Ολυμπιακός είχε την ευκαιρία να μειώσει στο καθώς ο Βαλντέζ κέρδισε πέναλτι από τον Κουτρουμπή, ωστόσο, ο Τσόρι που ανέλαβε την εκτέλεσή του, έστειλε τη μπάλα ψηλά άουτ!. Στον καταλογισμό του πέναλτι ο Γιάννης Αναστασίου δέχθηκε γεμάτο ποτήρι από την εξέδρα με αποτέλεσμα να πέσει αναίσθητος για λίγα λεπτά στο χορτάρι.

Το κερασάκι στην πράσινη τούρτα έβαλε στο 90΄ο Αμπέιντ με απευθείας χτύπημα φάουλ από πολύ πλάγια με την μπάλα να περνάει όλη την κόκκινη άμυνα και να καταλήγει στην αριστερή γωνία του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού.

Το παιχνίδι σημαδεύτηκε από τον τραυματισμό του Ολαιτάν Σε μια ανύποπτη φάση στο 31’ του αγώνα ο Μάικλ Ολαϊτάν σωριάστηκε στο χορτάρι κι ενώ η μπάλα ήταν μακριά του και δεν υπήρχε κάποιο μαρκάρισμα. Πρώτοι τον αντιλήφθηκαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού που ήταν πιο κοντά του και φώναξαν εσπευσμένα τους γιατρούς βλέποντας τον συναθλητή τους αναίσθητο στο έδαφος.

Ο Νιγηριανός επιθετικός των «ερυθρόλευκων» έμεινε πεσμένος στο χορτάρι για 2-3 λεπτά μέχρι να τον τοποθετήσουν με προσοχή στο ειδικό αμαξάκι το οποίο τον μετέφερε μέσα στη φυσούνα κι από εκεί τον παρέλαβε ασθενοφόρο για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο.

ΣΚΟΡΕΡ: 44’ Πράνιτς, 67’ Μπεργκ, 90’ ΑμπέιντΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σιδηρόπουλος (Δωδεκάνησα)

ΧΑΜ. ΠΕΝΑΛΤΙ: 82’ Ντομίνγκες

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 63’ Εντινγκά,77’ Χολέμπας – 48’ Λαγός

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ρομπέρτο, Σαλίνο (67’ Φουστέρ), Χολέμπας, Μανωλάς, Μαρκάνο (λ.τρ. Παπαδόπουλος), Μανιάτης, Εντινγκά, Κάμπελ, Πέρεζ, Ντομίνγκες, Ολαϊτάν (35’ λ.τρ. Βαλντέζ)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Καπίνο, Νάνο, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Κουτρουμπής, Λαγός (90+4’ Μαρινάκης), Αμπέιντ, Ατζαγκούν (87’ Καρέλης), Ζέκα, Πράνιτς, Μπεργκ (77’ Πέτριτς)

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα