Θα «χτυπήσει» θεματική άδεια το STAR, αφήνει να εννοηθεί ο Αλκαλάι

21:03 6/9/2016 - Πηγή: Antinews

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να διεκδικήσει το STAR θεματική άδεια άφησε ο γενικός διευθυντής του καναλιού Κάρολος Αλκαλάι σε συνέντευξή του στον Vima FM. «Όταν έχεις ένα κανάλι θεματικό, ελκυστικό στον κόσμο, με ωραία σήριαλ και ωραίες εκπομπές, θα έχει μία αξιοπρεπή τηλεθέαση. Ας μην έχει δελτία ειδήσεων, θα διεκδικήσει διαφήμιση», είπε χαρακτηριστικά.

Σχετικά με τη διαδικασία της αδειοδότησης των τεσσάρων τηλεοπτικών σταθμών ο Κάρολος Αλκαλάι

επέμεινε ότι υπάρχει ζήτημα «τεράστιας αντισυνταγματικότητας και πιστεύουμε ότι θα ακυρωθεί», ενώ πρόσθεσε ότι τη δικαιοδοσία πάνω στις συχνότητες την έχει το ΕΣΡ και την ευθύνη της συγκρότησής του την έχει η Βουλή – «είναι στο Σύνταγμα», είπε χαρακτηριστικά. Πρόσθεσε πως «δυστυχώς το Σύνταγμα δεν έχει προβλέψει τι γίνεται αν δεν φτιάξουν τα κόμματα της Βουλής». Υπενθύμισε παράλληλα, ότι εκκρεμεί η απόφαση του ΣτΕ «κάποια στιγμή τον Σεπτέμβρη ή τον Οκτώβριο».

Ο γενικός διευθυντής του STAR τόνισε ότι αυτό που επαναλαμβάνεται από την πλευρά κυβερνητικών στελεχών ότι τα κανάλια δεν πλήρωναν έως τώρα, είναι ψέμα. «Είναι ψέμα αυτό που αναπαράγεται, ότι πρώτη φορά πλήρωσαν και μέχρι τώρα δεν είχαν πληρώσει ποτέ. Εμείς είχαμε πληρώσει 18 εκατομμύρια».

Επίσης προέβλεψε ότι τον διαγωνισμό θα τον καταργήσει η δικαιοσύνη, ενώ σημείωσε πως αν η διαδικασία προχωρήσει, περίπου 1400 άνθρωποι θα μείνουν θεωρητικά χωρίς δουλειά. «Αν για 246 εκατομμύρια, αξίζει να καταλύσουμε το Σύνταγμα, θα μπορούσαμε να το καταλύσουμε για 2,5 και για 5 δισ. να το ευχαριστηθούμε κιόλας».

eleftherostypos.gr

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα
STAR, Αλκαλάι,STAR, alkalai