Τα υπόγεια μαγειρεία ξέχασαν το μάθημα του 2009

Γράφει μεταξύ άλλων τον Βήμα της Κυριακής (βλ. εδω: Υπόγεια μαγειρεία στη σκιά της αβέβαιης κάλπης):

«....Προσκείμενοι στις δύο παραδοσιακές και άλλοτε ηγεμονεύουσες νεοδημοκρατικές πολιτικές οικογένειες «ψιθυρίζουν» τα βράδια ότι η Νέα Δημοκρατία θα υποστεί ήττα αντίστοιχη εκείνης του ΠΑΣΟΚ το 2012 και ότι από το βράδυ των ευρωεκλογών θα τεθούν σοβαρά πολιτικά θέματα.

Κατά την εκδοχή τους, ο κόσμος θα

δώσει ψήφο τιμωρίας, θα εξαντλήσει τον κ. Σαμαρά και το κόμμα θα πρέπει να ανακαλύψει εκ νέου τους δεσμούς του με τη μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη.

Μάλιστα, θέτουν και εκλογικά όρια δράσης. Αν η Νέα Δημοκρατία υπολείπεται περισσότερο από τρεις μονάδες του ΣΥΡΙΖΑ τότε, όπως λένε άσπονδοι φίλοι του Πρωθυπουργού, θα εγερθεί μείζον θέμα για την κυβέρνηση και τον κ. Σαμαρά. Στο περιβάλλον της οικογένειας Μητσοτάκη μιλούν για ανοίγματα, καλοβλέπουν Το Ποτάμι του κ. Θεοδωράκη και καλλιεργούν σενάρια για νέες συμμαχικές κυβερνήσεις. Ο πατριάρχης της οικογένειας λέγεται ότι έχει εμμονές με τον δικαστή και διατελέσαντα για έναν μήνα πρωθυπουργό κ. Π. Πικραμμένο..."

Αυτα βέβαια το antinews τα έχει προβλέψει από καιρό και δεν κομίζουν κάτι το καινούργιο - Βλ πχ μια αναρτησής μας πριν από ένα χρόνο (Ο Κουβέλης, ο Μητσοτάκης και τα μαγειρεία της διαπλοκής ). Προκαλεί λοιπόν εντύπωση η εμμονή των διαπλεκομένων στα ίδια σενάρια. Κάτι καινούργιο δεν έχουν να σερβίρουν τα μαγειρεία;

Επισημαίνουμε τέλος ότι όλως περιέργως την προηγούμενη ημέρα σε γνωστό γα την προσήλωσή του στην δραχμή οικονομικό σάϊτ διαβάσαμε τα ίδια σχεδόν ακριβώς:

Καραμανλής και Μπακογιάννη θα αποδομήσουν τον Σαμαρά μετά τις ευρωεκλογές.

"...Ο Σαμαράς ο αρχηγός της ΝΔ δεν απολαμβάνει της εμπιστοσύνης πλέον παραδοσιακών Δεξιών και παλαιών στελεχών της ΝΔ.

Μπορεί ο Καραμανλής ο πρώην πρόεδρος να σιωπά και η Μπακογιάννη να μιλάει γενικώς και αορίστως για τις πολιτικές εξελίξεις αλλά φαίνεται ότι δεν ους αρέσει ο τρόπος με τον οποίο ο Σαμαράς έχει χειριστεί με χείριστο ή στο καλύτερο σενάριο άκομψο τρόπο πολλά ανοικτά ζητήματα.

Ο Καραμανλής έχει ενοχληθεί σφόδρα που η ΝΔ του Σαμαρά επιτρέπει στο ΠΑΣΟΚ το πολιτικό πτώμα να τον κατηγορεί…μόνο και μόνο για να μην αμφισβητηθεί η κυβέρνηση.

Η πράξη του ΠΑΣΟΚ να εμφανίσει ως υπεύθυνο τον Καραμανλή είναι πράξη πολιτικής αλητείας και ο Σαμαράς έπρεπε να είχε παρέμβει αποστομώνοντας το ΠΑΣΟΚ.

Δυστυχώς μέχρι τώρα καμία αναφορά. ..."

Δεν θα μπούμε στον κόπο να απαντήσουμε λεπτομερώς. Τι κάνει άλλωστε «νιαου - νιάου» στα κεραμίδια. Θα τους θυμίσουμε μόνο το Νοέμβριο του 2009. Όταν σε πείσμα όλων και των συγκεκριμένων ο Σαμαράς διέλυσε το Μητσοτακέϊκο και αναδείχθηκε από τον λαό αρχηγός της ΝΔ.

ΥΓ: Και να μην νομίζουν ορισμένοι μεγαλοδημοσιογράφοι οτι επειδή μιλούν με το Μαξίμου ... καταλαβαίνουν κιόλας τι κάνει

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα