Τα στελέχη της Χρυσής Αυγής δεν ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ !

Η Ελλάδα έχει έναν από τους αρχαιότερους πολιτισμούς στον κόσμο, έχει επιδράσει στον δυτικό πολιτισμό βάζοντας τα θεμέλια του.

Η αρχαία Ελλάδα γέννησε την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, την έννοια της δικαιοσύνης, τα γράμματα και τις τέχνες, την φιλοσοφία και τα μαθηματικά την ιατρική και την γυμναστική.

Ο Σωκράτης ήπιε το κώνειο για να υπακούσει στους νομούς, ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ

ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ !

Οι νόμοι και το κοινοβούλιο στην ΕΛΛΑΔΑ γεννήθηκαν! Από ανθρώπους σκεπτόμενους, που μέσω του διαλόγου δημιούργησαν το τέλειο μοντέλο διακυβέρνησης !

Και έρχεται ένα τσούρμο φουσκωτών τραμπούκων να εκφράσουν τους Έλληνες, κάνοντας ότι έκαναν οι Βάρβαροι ! Αγράμματοι, χωρίς ίχνος ηθικής, άπιστοι και μόνο νόμο την σωματική δύναμη και τον τσαμπουκά.

Στην μετά Χριστόν εποχή η Ορθόδοξη Ελλάδα διέδωσε τον Χριστιανισμό σε όλους τους βαρβάρους και υποανάπτυκτους λαούς συνδυάζοντας τον αρχαίο ΕΛΛΗΝΙΚΟ πολιτισμό με ένα καινούργιο συστατικό, ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ.

Και σας ρωτώ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ μπορεί να εκφράσει το αρχαίο Ελληνικό πνεύμα ; Την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ; Μπορεί να εκφράσει τον Σωκράτη, τον Πλάτωνα και τον Αριστοτέλη ;

Μπορεί να εκφράσει την Ορθοδοξία ; Την ΑΓΑΠΗ, τον ΧΡΙΣΤΟ του μαρτυρίου ;

Οι Ελλάδα και οι Έλληνες έμειναν στην Ιστορία χιλιάδες χρόνια γιατί είχαν τις βασικές αρχές της Δημοκρατίας, του Διαλόγου και της Αγάπης.

Ποτέ δεν ήμασταν βάρβαροι, αγράμματοι, μπουλούκια ροπαλοφόρων, ρατσιστές !

Η υπέροχης μας σαν λαός είναι στο πνεύμα, στις επιστήμες, στις τέχνες ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ !!!!

Άλλοι έτρωγαν βελανίδια όταν εμείς κάναμε πολεοδομικά σχέδια, την Ακρόπολη και την Αγία Σοφία στην Κωνσταντινούπολη.

Ο αρχαίος Ελληνικός στρατός κατά τον Θουκυδίδη αποτελούνταν από ελεύθερους πολίτες που με δημοκρατικές διαδικασίες αποφάσιζαν και δρούσαν, όχι σαν δολοφόνοι αλλά σαν πρεσβευτές του πολιτισμού.

Ο Μ. Αλέξανδρος κατέκτησε τον κόσμο με την διπλωματία και την πολιτική …. Οι Πέρσες ήταν αυτοί που βασίζονταν στην σωματική και γενικότερα στην υλική υπεροχή.

Η Ελλάδα σήμερα για να επιβιώσει θέλει τα καλά στοιχεία της και μόνο. Θέλει να αναβιώσει και να αναδείξει τα διαχρονικά της πλεονεκτήματα.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ακυρώνει αυτήν την προσπάθεια, Προδίδει την Ελλάδα στην χειρότερη φάση της σύγχρονης ιστορίας της ……

Η Ελλάδα είναι η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ.

Δεν είναι ο φασισμός ….και η ψευτομαγκιά …. Δεν είναι οι Ελληνες μαχαιροβγάλτες !

JIM BIM

Keywords
Τυχαία Θέματα