Τα λερωμένα τ’ άπλυτα τα παραπεταμένα…

17:33 1/6/2016 - Πηγή: Antinews

Καλό το σόου του Τσίπρα αλλά στο ερώτημα γιατί τη μια μέρα ο ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ ψήφισαν την αμνήστευση όσων είχαν οffshore σε φορολογικούς παραδείσους και την επόμενη μέρα , αφού στο μεταξύ έγινε νόμος του κράτους και δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ, ψήφισαν την πλήρη κατάργηση της επιχειρηματικής δραστηριότητας των πολιτικών στο εξωτερικό, απάντηση δεν έδωσε.

Ο Τσίπρας δεν έκανε τίποτα άλλο παρά να προσπαθεί να κρύψει τις δικές του πομπές και των υπουργών του και των βουλευτών του χρησιμοποιώντας προσχηματικά την αποχώρηση της ΝΔ από τη βουλή.

Τι «το έβαλε στα πόδια η ΝΔ», τι «καθοδηγείται από τα πρωτοσέλιδα της διαπλοκής και του κίτρινου τύπου», τι για «κόμμα της Siemens» κλπ. Άχνα όμως για την ταμπακέρα από τον Τσίπρα. Ποιοι αμνηστεύονται για φορολογικές και άλλες παραβάσεις με τη χρήση ενός νόμου διάρκειας μιας ολόκληρης …ημέρας κ. Τσίπρα;

Και τελικά ποιο ήταν το συμπέρασμα κατά τον Τσίπρα; Ότι επειδή μου αμφισβητεί το «ηθικό πλεονέκτημα» ο Μητσοτάκης, ο Θεοδωράκης και ο Λεβέντης τότε εγώ το διατηρώ γιατί αυτοί εκφράζουν το παλιό πολιτικό σύστημα και όσοι εξακολουθούν να μου αμφισβητούν την εντιμότητά μου είναι όργανα και νεροκουβαλητές της Χρυσής Αυγής και της ακροδεξιάς! Θαυμάσια λογική. Κοινώς ο Τσίπρας λέει ότι πρέπει να κλείσουν όλοι τα στόματά τους και να τον κοιτάνε όταν ξεπλένει τις αμαρτίες των δικών του παιδιών.

Μέχρι που παραδέχτηκε ότι η ρύθμιση που έφερε τώρα είναι «λίγο υπερβολική» είπε λίγο κομψά, υπονοώντας ότι δεν στέκει ούτε νομικά ούτε και πρακτικά.

Αλλά τότε γιατί την έφερε; Γιατί προφανώς καθοδηγείται ο ίδιος από «τα πρωτοσέλιδα της διαπλοκής και του κίτρινου τύπου» τα οποία μια χαρά τον βόλεψαν να δίνει σήμερα ανέξοδα σόου αφού πρώτα έχει κάνει τη βρώμικη δουλειά με τις offshore και ταυτόχρονα του έδωσαν και την καλύτερη πάσα για να ρίξει τη μπάλα της απολογίας για το τρίτο πακέτο προαπαιτούμενων που εγκρίνει αυτό το διήμερο η βουλή για την εκταμίευση της δόσης, στην εξέδρα.

Μια χαρά όλα και καλώς καμωμένα για τον Τσίπρα. Τέτοια αβάντα; Σε σημείο που όλοι οι κατασκευαστές πλυντηρίων συνιστούν …Τσίπρα και Καμμένο.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Antinews