Τα κροκοδείλια δάκρυα της Μπέτυς

13:50 8/1/2018 - Πηγή: Antinews

Ράγισε η καρδιά μας στο άκουσμα του δράματος που ζει η σύντροφος του πρωθυπουργού. Είναι δυνατόν να έχουμε τόσο ευαίσθητη «πρώτη κυρία» και να μην βγαίνουμε στους δρόμους να προσκυνήσουμε μπροστά στο μεγαλείο της ψυχής της, διερωτηθήκαμε. Να φανταστείτε σκεφτήκαμε μέχρι και χαρτομάντιλα να τις στείλουμε για να σκουπίσει τα... δάκρυα της 5ης Ιουλίου άλλα το ματαιώσαμε γιατί δεν ξέραμε αν μένει ακόμα στην Κυψέλη ή έχει μετακομίσει στο Ψυχικό.

Μετά λύπης μας όμως διαπιστώσαμε ότι τα δάκρυα της Μπέτυς ήταν κροκοδείλια. Προφανώς οι συμβουλάτορες του συντρόφου της ξεχάσανε

να την ενημερώσουν για το πραγματικό τέλμα που βρίσκεται η χώρα, με αποτέλεσμα να την διασύρουν στα μάτια του λαού της.

Έτσι η Μπέτυ είναι πλέον εκτεθειμένη, γιατί αν γνώριζε τα αντιλαϊκά μετρά που έχει πάρει και αυτά που ετοιμάζεται να εφαρμόσει ο Αλέξης της μάλλον δεν θα ήταν και τόσο σίγουρη για την ειλικρίνεια και την ηθική του.

Μα καλά βρε Μπέτυ μου, είναι δυνατόν να κατατίθεται νομοσχέδιο προς ψήφιση που εμπεριέχει ό, τι πιο απεχθές για έναν αριστερό επαναστάτη και να μην εξανίστασαι; Μάλλον θα πρέπει να τραβήξεις το αυτί του Αλέξη όταν θα έρθει το μεσημέρι στο σπίτι για φαγητό. Ή καλύτερα άφησέ τον νηστικό. Έτσι, για να μάθει να σε εξευτελίζει.

Στα σοβαρά τώρα. Είναι ίσως η πρώτη φορά στα πολιτικά χρονικά της Ελλάδας που βιώνουμε τέτοια διαστρέβλωση και παραπληροφόρηση. Επί χούντας ήταν πιο αντικειμενικοί.

Ασχέτως αν τα τρόλια της κυβέρνησης προσπαθούν να μας πείσουν ότι βρισκόμαστε στην τελευταία φάση πριν την λύτρωση της Ελλάδας από την δυστυχία που έφεραν οι Σαμαροβενιζέλοι.

Το... φιλολαϊκό νομοσχέδιο που αναμένεται να ψηφίσει ο λαοπρόβλητος και η παρέα του είναι τόσο ανάλγητο και νεοφιλελεύθερο που ακόμα και η Θάτσερ θα ντρέπονταν να το ψηφίσει.

Ξεχάστε σύντροφοι τις απεργίες, ήρθαν οι δικοί σας να τις καταργήσουν. Έτσι, με.... αριστερό πρόσημο για να είναι πιο γλυκιά η πίκρα.

Κι επειδή βρισκόμαστε μια ανάσα πριν βγούμε από τα μνημόνια, για να σας ανταμείψει ο... αριστερός ηγέτης σας είπε να κάνει ακόμη πιο ασφυκτικό το πλαίσιο μέσω του οποίου θα γίνονται οι πλειστηριασμοί. Με ένα κλικ λοιπόν σύντροφοι θα χάνετε ακίνητα και καταθέσεις. Τι νομίζατε, τζάμπα είναι η επανάσταση;

Όσοι από εσάς είχατε τη φαεινή ιδέα να κάνετε πολλά παιδιά μάλλον την πατήσατε, καθώς επιδόματα γιοκ. Μην είμαστε και πλεονέκτες. Ένα και πολύ είναι. Για τα υπόλοιπα που σας έμειναν πεσκέσι μην ανησυχείτε, υπάρχει λύση. Κάντε τα δωρεά στην... επανάσταση. Άλλωστε για γενίτσαροι προοριζόμαστε όλοι, οπότε κάντε εσείς την αρχή.

Μην δυσαρεστείστε σύντροφοι, η επανάσταση θέλει θυσίες.

Δεν ακούσατε τι είπε ο ηγέτης σας από το Υπουργικό; Oι θυσίες σας πιάνουν τόπο και σύντομα θα απαλλαγείτε από τα μνημόνια. Σας επιφυλάσσει είπε και νέες παρεμβάσεις για να καλυτερεύσει η ζωή σας. Τώρα τι παρεμβάσεις θα είναι αυτές... ο θεός και η ψυχή του... Σε κάθε περίπτωση για να μην πιαστείτε πάλι εξαπίνης καλό είναι από σήμερα να κυκλοφορείτε με τα χέρια στα οπίσθια.

Τι είπατε, είχατε αυταπάτες; Περιμένατε ότι ο δρόμος της επανάστασης θα ήταν στρωμένος με ροδοπέταλα; Tα αγαθά κόποις κτώνται αγαπητοί...

Βαστάτε, σύντομα θα δείτε φως στο τούνελ...

Στο μεταξύ κλάψτε κι εσείς μαζί με την Μπέτυ...

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα