Συμφωνούν ότι διαφωνούν στον Ολυμπιακό

Κάτι παραπάνω από εμφανής είναι πλέον η διάσταση απόψεων ανάμεσα σε στελέχη που έχει δίπλα του ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ειδικά μετά το θέμα της τιμωρίας των «ερυθρολεύκων» από την UEFA για ρατσιστική συμπεριφορά όπου οι απόψεις είναι εκ διαμέτρου αντίθετες.

Ήταν ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Κώστας Καραπαπάς αυτός που βγήκε πρώτος στα Μέσα Ενημέρωσης διατυμπανίζοντας ότι «ήταν παρατραβηγμένη η απόφαση

της UEFA για ένα πανό 2Χ2 που εμφανίστηκε στις εξέδρες” γι αυτό άλλωστε και η ελληνική ομάδα θα κατέθετε έφεση προκειμένου να καταπέσει η τιμωρία.

Πριν αλέκτωρ φωνήσαι τρις ένα πρόσωπο διεθνούς εμβέλειας που ανήκει στον Ολυμπιακό, ο Κριστιάν Καρεμπέ, μιλώντας με δημοσιογράφους τόνισε ότι η UEFA ήταν επιεικής με την πειραϊκή ομάδα και ότι «θα πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί στο μέλλον. Θα πρέπει να υπάρχει σεβασμός» κατέληξε ο Γάλλος εκθέτοντας ουσιαστικά τον συνάδελφό του που προσπάθησε υποβαθμίσει το γεγονός. Μάλιστα ο Καρεμπέ είχε μιλήσει με ανθρώπους της UEFA πριν τοποθετηθεί γεγονός που προσδίδει ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα στην άποψη του.

Τα χειρότερα όμως ήρθαν από την τελική θέση που αποφάσισε να πάρει η ΠΑΕ Ολυμπιακός η οποία ήταν άκρως αντίθετη με την αρχική που είχε διατυπώσει ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ομάδας λίγο μετά την ανακοίνωση της ποινής. Μια θέση που σφράγισε ο πρόεδρος των ερυθρολεύκων Βαγγέλης Μαρινάκης δηλώνοντας κι αυτός στους οπαδούς της ομάδας του ότι «φτηνά τη γλιτώσαμε από την UEFA” σηματοδοτώντας ταυτόχρονα την απόσυρση της έφεσης που αρχικά είχε προαναγγείλει ότι θα καταθέσει ο Πειραϊκός σύλλογος.

Ταυτόχρονα άφησε έκθετο τον υπεύθυνο επικοινωνίας της ΠΑΕ Κώστα Καραπαπά που λίγα εικοσιτετράωρα πριν μόνο νουθεσίες δεν έκανε στην Ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική Ομοσπονδία για την τιμωρία που επέβαλε.

Εκτός κι αν παραπάνω ήταν ο… «λαγός» για να τρέξουν οι αντιδράσεις από την έδρα της UEFA.

Keywords
Τυχαία Θέματα