Στο ΠΑΣΟΚ δεν το κατάλαβαν ακόμα, αλλά στη ΝΔ … ξύπνησαν

Ο θυμόσοφος λαός έχει πάντα δίκιο…! Όπως λέει, το έξυπνο πουλί από τη μύτη πιάνεται…

Έτσι και ο Πρωτόπαπας ο οποίος «έστησε» μια εξεταστική επιτροπή στα μέτρα του ΠΑΣΟΚ, φούλαρε τα μέλη της ακόμα και με διαγραμμένους ΠΑΣΟΚους και άρχισε να ψάχνει υπεύθυνους για το μαγείρεμα των στατιστικών στοιχείων του 2009. κάλεσε κόσμο και ντουνιά και τα κατάφερε. Αποδείχθηκε από τις καταθέσεις των μαρτύρων ότι υπεύθυνοι ήταν ο Γ. Παπανδρέου

και ο Γ. Παπακωνσταντίνου.

Έτσι, έπρεπε να ψάξει να βρει το αντίβαρο. Παραμονές εκλογών, δήθεν θα εξέταζε η επιτροπή πρώην υπουργούς της Νέας Δημοκρατίας. Μόνο που…και άλλοι είναι έξυπνοι. Έτσι, ο κ. Πρωτόπαπας ως Πρόεδρος της εξεταστικής επιτροπής πληροφορήθηκε χθες από τον Γραμματέα της ΚΟ της ΝΔ Κ. Τασούλα πως ΔΕΝ θα παραστούν στην επιτροπή οι κληθέντες υπουργοί, αλλά θα καταθέσουν διά υπομνήματος, απαντώντας πολιτικά αλλά και ουσιαστικά σε όλες τις πτυχές του θέματος.

Πάει περίπατο δηλαδή η…επιχείρηση συμψηφισμού ευθυνών που έστησε το ΠΑΣΟΚ με προφανείς στόχους προεκλογικής εκμετάλλευσης. Να πάνε οι πρώην υπουργοί της ΝΔ να καταθέσουν και από μάρτυρες τα Μέσα Μαζικού Εκμαυλισμού του ΠΑΣΟΚ να τους κάνουν ….κατηγορούμενους για να αλαφρύνουν την θέση του διδύμου της συμφοράς, ΓΑΠ και ΠΑΠ.

Ο Χρήστος Πρωτόπαπας έμεινε «άγαλμα» και προσπάθησε να το εκμεταλλευτεί, επικοινωνιακά ενημερώνοντας τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες με το σχόλιο «θεωρώ ότι πρόκειται για μια απόφαση υπονόμευσης της ΝΔ σε ότι αφορά το έργο της Επιτροπής μας, και προσπάθειας απόκρυψης στοιχείων»…

Έτσι, το παιχνίδι του ΠΑΣΟΚ, «ματαιώθηκε» και μένει τώρα να μετρηθεί η αξιοπιστία του Γιώργου Παπακωνσταντίνου στην Εξεταστική Επιτροπή την Τετάρτη που κλήθηκε να καταθέσει.

Και η ΝΔ επαναλαμβάνει για όσους δεν κατάλαβαν ακόμα: θα κάνει μία και μόνο εξεταστική για το πως φτάσαμε στο μνημόνιο.

Αntiκοινοβουλευτικός

Keywords
Τυχαία Θέματα