Στο Επικρατείας των ΑΝΕΛ ο Πολύδωρας

«Όσοι ψήφισαν το μνημόνιο είναι δωσίλογοι» – Πάνος Καμμένος

«Όσοι ψήφισαν τα μνημόνια κάνουν τους αντιστασιακούς» – Πάνος Καμμένος

«Όσο ψηφίζουν μνημόνιο και όσο δέχονται στα υπουργικά τους γραφεία τους επιτρόπους, κατά παράβαση του συντάγματος, δεν υπάρχει περίπτωση καμίας συνεργασίας ποτέ» – Πάνος Καμμένος

«Έχει ήδη ξεκαθαριστεί προς κάθε κατεύθυνση από το Ιδρυτικό Συνέδριο των ΑΝΕΛ ότι το κίνημά

μας δεν πρόκειται να συνεργαστεί σε καμία περίπτωση με μνημονιακά πολιτικά κόμματα όπως είναι η Ν.Δ., το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ, αλλά και με βουλευτές που ψήφισαν τα Μνημόνια» – Νότης Μαριάς κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ.

Όλα αυτά τα θυμίζουμε για να μη νομίζουν στους Ανεξάρτητους Έλληνες ότι τρώμε το χόρτο τη λησμονιάς και θα ξεχάσουμε όλα όσα έχουν πει κατά καιρούς.

Διότι, το antinews μαθαίνει ότι υπάρχει ήδη συμφωνία του κ. Καμμένου με τον «αντιστασιακό» Βύρωνα Πολύδωρα, ώστε να μπει στις επόμενες εκλογές επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας των ΑΝ.ΕΛ.

Μα ο Βύρωνας δεν ψηφίζει τόσο καιρό τα Μνημόνια και τους εφαρμοστικούς νόμους; Ο «Σαμουράι» της ΝΔ δεν ήταν αυτός που στήριξε μέχρι προχθές τη «μνημονιακή» κυβέρνηση; Πώς τώρα ο κ. Καμμένος θα τον εντάξει στο ψηφοδέλτιο; Και μήπως η… σθεναρή στάση του κ. Πολύδωρα προχθές ήταν συμφωνημένη και εκ του ασφαλούς; Μήπως δηλαδή είχε κλειστεί ήδη το deal με τον Πάνο Καμμένο ώστε να μη χάσει η Ελλάδα τον κολοσσό της πολιτικής, τον στρατηγό άνεμο»;

Τώρα κ. Πολύδωρας δεν είναι προδότης της πατρίδας;

Keywords
Τυχαία Θέματα