Στο Επικρατείας της Ν.Δ. ο Χρυσοχοΐδης;

Πολλά λέγονται και γράφονται για τις επικείμενες μεταγραφές της Ν.Δ. στα πλαίσια της διεύρυνσης. Ένα από τα πρόσωπα που λέγεται ότι θα συμμετάσχουν στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Ν.Δ. και μάλιστα σε εκλόγιμη θέση είναι αυτό του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη που έδωσε μια συνέντευξη δισέλιδη παρακαλώ - το περασμένο Σάββατο στην εφημερίδα «Τα Νέα» με την οποία ουσιαστικά έδειξε ότι είναι ανοικτός σε συνεργασία. Μπορεί να μην το είπε ευθέως ο έμπειρος πολιτικός, αλλά και μόνο η αποκωδικοποίηση των φράσεων που χρησιμοποίησε αποτύπωνε το σχεδιασμό του.

«Πλέον ο ανταγωνισμός θα μεταφερθεί

στην ικανότητα παραγωγής έργου. Η δεξαμενή του ΠΑΣΟΚ θα τροφοδοτήσει όποιο κόμμα κυβερνήσει, κάτι που άλλωστε γίνεται ήδη με τον ΣΥΡΙΖΑ. Το ίδιο θα συμβεί, σε ένα μικρότερο βαθμό συμβαίνει ήδη, και με τη Ν.Δ. Ύστερα από τόσα χρόνια στην πολιτική όλοι γνωρίζουν, ακόμη κι εγώ, ποιος είμαι: παθιασμένος με τη δουλειά, τη δημοκρατία, την Ελλάδα. Αυτός είναι ο μόνος πατριωτισμός που με δεσμεύει. Και η πραγματική ζωή είναι το μόνο πολιτικό πεδίο που αναγνωρίζω. Αν μου ζητηθεί, θα υπηρετήσω καθολικά το σχέδιο ανασυγκρότησης που πιστεύω. Αυτό θεωρώ σήμερα το μείζον. Δεν με δένει τίποτε ούτε με το ΣΥΡΙΖΑ ούτε με τη Ν.Δ.» είπε μεταξύ άλλων, ο Μιχ. Χρυσοχοϊδης, που εάν δεν ενταχθεί στο Επικρατείας της Ν.Δ. θα δοκιμάσει την τύχη του στη Β΄ Αθηνών.

Ακόμα ενδιαφέρον έχει και η κίνηση του να κάνει ένα έξυπνο άνοιγμα στους καραμανλικούς, με τη φράση: «Τον Παπανδρέου, τον Σημίτη, τον Καραμανλή, τον Μητσοτάκη, τον Σαμαρά, για να αναφερθώ στους πρώην Πρωθυπουργούς, τους αξιοποιείς για τα καλά τους, δεν τους λοιδορείς για τις αδυναμίες τους».

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα