Στη... σέντρα οι «δεξιοί λαγοί» του ΣΥΡΙΖΑ

Όλα τα είχε η Μαριορή, ο φερετζές της έλειπε. Εν μέσω συριζαίικου προεκλογικού μπάχαλου εμφανίστηκαν και οι πατριώτες - σωτήρες της δεξιάς και της Ελλάδας, οι οποίοι λέει θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για να απαλλαγεί ο τόπος από τους δυνάστες του.

Εμπρός... σύντροφοι δεξιοί, ο λαός της δεξιάς χαιρετίζει την... ιερά συμμαχία και αναμένει την ώρα της κάλπης για να σας στείλει στη Βουλή να τον απελευθερώσετε από τη δυστυχία που βιώνει εδώ

και δέκα χρόνια.

Να μην ξεχάσετε όμως να του πείτε πως θα το κάνετε.

Γιατί μέχρι στιγμής το μόνο που διακρίνει τις... πατριωτικές δυνάμεις σας είναι οι εθνικιστικές παπάτζες και το απύθμενο μίσος για τον Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία.

Για την οικονομία, τα εθνικά, το μεταναστευτικό, την ασφάλεια, την παιδεία κλπ., πέρα από ευχολόγια δεν έχετε παρουσιάσει τίποτα το απτό.

Ίσως δε να συνεχίσετε με αυτή την ασάφεια όσον αφορά τα μείζονα ζητήματα που βασανίζουν την Ελλάδα, καθώς μάλλον το μόνο που σας απασχολεί είναι πως θα στερήσετε την αυτοδυναμία από τον Μητσοτάκη ώστε να μην μπορεί να κυβερνήσει απρόσκοπτα.

Άθελά σας δηλαδή, ίσως και ηθελημένα, δεν ξέρουμε, θα γίνετε τα δεκανίκια στο βρώμικο σχέδιο του Τσίπρα. Την ναρκοθέτηση της διακυβέρνησης της ΝΔ και του Μητσοτάκη.

Διότι αυτό σηματοδοτεί ένας... δεξιός συνασπισμός που ανακοινώνεται λίγο πριν από την μητέρα των μαχών με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Προφανώς αντιληφθήκατε ότι μεμονωμένα... δεν τραβάει το κάρο της υπονόμευσης της παράταξης και είπατε να ενωθείτε μπας και στεφθεί με επιτυχία η προβοκάτσια.

Μάταιες όμως οι προσπάθειες. Τζάμπα χαλάτε τα λεφτά σας.

Δεν σας είπαν οι επικοινωνιολόγοι σας ότι στις εκλογές με την πόλωση που θα χτυπάει κόκκινο, οι δεξιοί θα ψηφίσουν αυτόν που όντως μπορεί να τους απαλλάξει από την παρουσία του Τσίπρα και της παρέας του;

Συνεπώς, γιατί να σας ψηφίσει; Για να κινδυνεύσουν να ξαναδούν τον λαοπρόβλητο στο Μαξίμου για να τους αποτελειώσει;

Αλλά που να σας αφήσει να σκεφτείτε καθαρά η αχαλίνωτη εμπάθεια για την ΝΔ και τον Μητσοτάκη.

Γι΄ αυτό σας λέμε... δεξιά συντρόφια... ας πάει το παλιάμπελο. Κοιτάξτε να μετανοήσετε μήπως και σας λυπηθεί ο Μητσοτάκης και σας δώσει κανένα στασίδι στο κόμμα κι αφήστε τo σαμποτάρισμα.

Ξυπνήστε... δεξιά αδέρφια, για το καλό σας το λέμε. Αλλιώς, δεν κινδυνεύετε μόνο να ψάχνετε την ψήφο σας με μεγεθυντικό φακό, αλλά να χάσετε και την δημοφιλία σας στον πατριωτικό χώρο, λόγω των υπηρεσιών που προσφέρατε στον αριστερό εχθρό.

Και το μόνο που θα σας μείνει, θα είναι το ανεξίτηλο στίγμα του μηδίσαντα.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα