Στη νέα εποχή

Κι αφού τέλειωσαν οι εκλογές κι αφού έγινε Πρωθυπουργός ο Αντώνης Σαμαράς, « τώρα τι θα κάνετε εσείς στο antinews;», με ρώτησε κάποιος γνωστός.

Επειδή λοιπόν εμείς του antinews δεν είμαστε τρόφιμοι κανενός κόμματος, ούτε όψιμοι παρατρεχάμενοι της Συγγρού, ούτε δίνουμε λογαριασμό σε κανέναν, θα κάνουμε αυτό που ξέρουμε να κάνουμε. Να στηρίζουμε τα θετικά της κυβέρνησης και να είμαστε

απέναντι σε λανθασμένους χειρισμούς. Κι επειδή αυτό το έχουμε αποδείξει γιατί δεν είμαστε με τα διαπλεκόμενα και εξαρτημένα ΜΜΕ, ας μην επικαλεστώ άρθρα και σχόλια που τα ξέρετε γιατί θα διαβάζετε δυο μέρες, θα συνεχίσουμε να δίνουμε τον αγώνα μας, για το καλό αυτού του τόπου, για την ανεξαρτησία της πατρίδας, για την ανακούφιση του φτωχού και δοκιμαζόμενου λαού που τόσες θυσίες έχει κάνει, για την ασφάλειά του, για τους άνεργους νέους μας,… με όλη μας τη δύναμη.
Δε θα αφήσουμε ήσυχο κανέναν είτε είναι πρωθυπουργός, είτε είναι υπουργός, είτε βουλευτής. Το μετερίζι αυτό ελεύθερης γνώμης, θα συνεχίσει να δίνει τον αγώνα του συνεχώς, χωρίς δεσμεύσεις, με γνώμονα το καλύτερο αύριο που ανήκει στα παιδιά μας. Δε θα χαριστούμε σε κανέναν, κυβέρνηση και αντιπολίτευση.
Κι ας μη νομίζουν εκεί στο ασφαλές απυρόβλητο της αντιπολίτευσης, ότι θα κάνουν ό,τι θέλουν. Τα ψέματα κύριοι που βγάλατε την ουρά σας απ΄έξω για να αποποιηθείτε τις ευθύνες σας, τέλος. ​Τα επαναστατικά σας πυροτεχνήματα σβήνουν. Τα κεφάλια μέσα και στη δουλειά σας κι εσείς.
Μ’ αυτά τα λίγα φίλε που με ρώτησες τι θα κάνουμε σου δίνω το στίγμα της πορείας μας για να μην κάνεις αφελείς ερωτήσεις και να μην έχεις αμφιβολίες. Κι αν θες έλα κι εσύ στην παρέα μας!
Δαναός

Keywords
Τυχαία Θέματα