Σπάταλης συνέχεια από τη ΝΕΡΙΤ του Παντελή Καψή

Η εταιρεία ΤΕΛΜΑΚΟ ανέλαβε την τοποθέτηση οπτικών ινών στο Ζάππειο έναντι του ποσού των 44.434 ευρώ, πλέον Φ.Π.Α. για την κάλυψη της ελληνικής προεδρίας από τη Δ.Σ. Απορίας άξιο είναι για ποιους λόγους δεν χρησιμοποιείται βαν εξωτερικών μεταδόσεων της ΕΡΤ που βρίσκονταν στο κτίριο της Κατεχάκη.

Σύμφωνα με την απόφαση εγκρίνεται η “ανάθεση της προμήθειας και εγκατάστασης Συστήματος Οπτικών

Ινών (προσωρινών κυκλωμάτων μετατροπής και μεταφοράς εικόνας & ήχου) για τους εξωτερικούς χώρους του Ζαππείου, για τις ανάγκες της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης για την κάλυψη της Προεδρίας ΕΕ 2014, περιλαμβανομένων των οπτικών ινών και των τερματικών μετατροπέων ηλεκτρικών σε οπτικά σήματα και αντίστροφα, από την εταιρεία με την επωνυμία «ΤΕΛΜΑΚΟ Α.Ε.», συνολικής δαπάνης σαράντα τεσσάρων χιλιάδων τετρακοσίων τριάντα τεσσάρων ευρώ (44.434,00€) πλέον Φ.Π.Α., σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στην από 20/11/2013 τεχνική και οικονομική προσφορά της εταιρείας.

Η υλοποίηση της ανωτέρω προμήθειας και εγκατάστασης Συστήματος Οπτικών Ινώ προσωρινών κυκλωμάτων μετατροπής και μεταφοράς εικόνας & ήχου) για τους εξωτερικούς χώρους του Ζαππείου, για τις ανάγκες της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης για την κάλυψη της Προεδρίας ΕΕ 2014, περιλαμβανομένων των οπτικών ινών και των τερματικών μετατροπέων ηλεκτρικών σε οπτικά σήματα και αντίστροφα, θα γίνει σε χρόνο και τόπο κατόπιν συνεννόησης με τον υπεύθυνο της αρμόδιας υπηρεσιακής μονάδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα