Σε δυο βάρκες... πατάει ο Κουβέλης

Διπλό παιχνίδι, παίζει ο Φώτης Κουβέλης ο οποίος έχει καταφέρει και πάλι να γίνει... πολύφερνη νύφη.

Την ίδια στιγμή που οι συζητήσεις του με τον ΣΥΡΙΖΑ είναι προχωρημένες και αναμένεται ραντεβού με τον Τσίπρα στο τέλος της εβδομάδας, αποφάσισε να κάνει στροφή σε ότι αφορά την εκλογή Προέδρου. «Αν κάποιος βουλευτής της Δημοκρατικής

Αριστεράς υπερψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας είναι αυτονόητο πως δεν θα τον θεωρήσω ούτε αποστάτη, ούτε αργυρώνητο», δήλωσε ο Φώτης Κουβέλης, αφήνοντας ουσιαστικά το ελεύθερο στους βουλευτές του κόμματός του.

«Μακριά από εμένα αυτές οι λογικές» συμπλήρωσε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, μιλώντας στον σταθμό ΒΗΜΑ FM. Ωστόσο, νωρίτερα, ο κ. Κουβέλης τόνισε πως οι 10 βουλευτές της ΔΗΜΑΡ είναι δεσμευμένοι από τις αποφάσεις των κομματικών οργάνων να καταψηφίσουν και στις τρεις ψηφοφορίες.

Ουσιαστικά τους λέει ότι ναι μεν έχουν αποφασίσει τα όργανα, όμως, αν ψηφίσουν κατά συνείδηση δεν θα είναι και κάτι δραματικό για τη ΔΗΜΑΡ. Τους απελευθερώνει δηλαδή να κάνουν ότι θέλουν. Όμως, σε ερώτηση για το αν η ΔΗΜΑΡ θα κατέβει σε τυχόν εκλογές με κοινά ψηφοδέλτια με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Κουβέλης απάντησε με τη φράση «όλα ανοικτά». Ο κ. Κουβέλης και άλλα στελέχη της Αγίου Κωνσταντίνου έχουν καταστήσει σαφές πάντως πως η ΔΗΜΑΡ θα διατηρήσει την πολιτική και οργανωτική αυτονομία της.

Και με την αστυφύλακα και με τον χωροφύλακα δηλαδή ο Κουβέλης που ποντάρει την πολιτική του επιβίωση σε δυο ταμπλό.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα