Σαμαράς: ο ΣΥΡΙΖΑ εξυπηρετεί τους ολιγάρχες της δραχμής!!!

Στην συγκρότηση Πατριωτικού Μετώπου όλων των Ελλήνων ενάντια στις δυνάμεις του παλιού που εκπροσωπεί ο ΣΥΡΙΖΑ κάλεσε σήμερα ο Αντώνης Σαμαράς από το βήμα της Εθνικής Εκλογικής Συνδιάσκεψης της ΝΔ που πραγματοποιείται στην Αθήνα.

Ο κ. Σαμαράς κάλεσε επίσης

τα μέλη και τους οπαδούς του κόμματος σε αγώνα πόρτα – πόρτα για να γίνει «κυβέρνηση του τόπου το Πατριωτικό Μέτωπο για την Ευρώπη» με τρίπτυχο «ενότητα, αγώνας, αναγέννηση». “Απευθύνομαι σε έναν συναγερμό αγωνιστών που στις 17 Ιουνίου θα είναι κυβέρνηση”, είπε χαρακτηριστικά

Το διακύβευμα δεν είναι η τύχη των κομμάτων, αλλά η τύχη της χώρας, πρόσθεσε: “Είμαστε η μόνη δύναμη που μπορούμε να κρατήσουμε όρθια την πατρίδα. Το σημερινό μήνυμα είναι ενότητα-αγώνας-αναγέννηση. Αγώνας για να ξεμπλοκάρει η χώρα από το τέλμα και αναγέννηση για να κάνουμε το άλμα στο μέλλον και να αξιοποιηθεί ο πλούτος της χώρας. Απέναντί μας είναι εκείνοι που τροφοδοτούν την απελπισία και έχουν όπλο το ψέμα”.

Πρέπει να κατέβουμε στα σπίτια, στις γειτονιές, πόρτα-πόρτα, στα καφενεία παντού. Ενημερώστε όλο τον κόσμο. Για το τι διακυβεύεται. Για το πόσο σημαντική είναι και η τελευταία ψήφος. Για το πόσο αποφασιστικά πρέπει να παλέψουμε ως τις εκλογές. Αλλά και για το πόσο αποφασισμένοι είμαστε να ενώσουμε τον Ελληνικό λαό μετά τις εκλογές.

Το μήνυμα της σημερινής συνδιάσκεψης είναι τριπλό: Ενότητα – Αγώνας – Αναγέννηση.

Ενότητα της παράταξης, αλλά και του ελληνικού λαού, που δεν θέλει να παίζουν τυχοδιωκτικά παιγνίδια με το μέλλον των παιδιών του.

Αγώνας για να ξεμπλοκάρει η χώρα απ’ όλες τις αγκυλώσεις που την έφεραν στον σημερινό τέλμα και απειλούν να την οδηγήσουν άμεσα πια στην καταστροφή.

Και Αναγέννησης της Ελλάδας. Γιατί αυτό που εκπροσωπούμε, αυτό που επιδιώκουμε, δεν είναι μόνο να αποφύγουμε τώρα τα χειρότερα. Είναι να κάνουμε το μεγάλο άλμα στο μέλλον. Να αναγεννηθεί η χώρα, να αξιοποιηθεί ο πλούτος της, να απελευθερωθούν οι δημιουργικές δυνάμεις του Έλληνα.

Αυτή τη μάχη θα τη δώσουμε όλοι μαζί.  Όχι από τα κομματικά γραφεία. Στους δρόμους και στα πεζοδρόμια…

Η 6η Μαΐου ήταν η τελευταία εκλογική μάχη της μεταπολιτευτικής περιόδου.

Η 17η Ιουνίου θα είναι η πρώτη εκλογική μάχη της νέας μεταπολίτευσης.

Καλώ όλους τους Έλληνες, πέρα και πάνω από κομματικούς διαχωρισμούς του παρελθόντος, να δώσουν τη μάχη μαζί μας, για να διασωθεί το ευρωπαϊκό μέλλον της χώρας. Για να αποφευχθεί η Καταστροφή. Για να τελειώσουμε οριστικά με τις εμμονές, τα ιδεολογήματα και τις αγκυλώσεις που μας έφεραν ως εδώ.

Για να ανοίξει ο δρόμος της Ανάπτυξης.

Για να ενώσουμε τους Έλληνες κόντρα σε αυτούς που τους διχάζουν.

Για να πιστέψει και πάλι ο Έλληνας στον εαυτό του και στον τόπο του.

Κανείς δεν περισσεύει στη μάχη αυτή.

Κανένα δεν θεωρούμε «δεδομένο».

Οι λαοί στα δύσκολα κρέμονται από την ψυχή τους.

Κι ο δικός μας λαός, δεν θα αφήσει κανένα ΣΥΡΙΖΑ και κανένα ΠΑΣΟΚ να περάσει τα διόδια της Ιστορίας μας με πλαστά χαρτιά.

Γιατί

Keywords
Τυχαία Θέματα