Σαμαράς: εκλογές τέλη Μαρτίου

17:19 4/1/2012 - Πηγή: Antinews

Αν πετύχει το psi, τότε η δανειακή σύμβαση θα χρειαστεί ένα μήνα, άρα θα μπορέσουμε να πάμε σε εκλογές τέλος Μαρτίου. Αυτό τόνισε πριν από λίγο ο Αντώνης Σαμαράς στην ομιλία του στην Εκτελεστική Γραμματεία της ΝΔ που συνεδριάζει με θέμα την εκλογική

προετοιμασία του κόμματος.

Δεν θα δεχθούμε καθυστερήσεις είπε ακόμα ο κ. Σαμαράς και τόνισε ότι ναι μεν η ΝΔ θέλει να πετύχει η κυβέρνηση Παπαδήμου, αλλά “αν επιχειρήσουν να περάσουν τα πάντα θα μας βρουν απέναντι. Σε όσα συμφωνούμε θα πούμε ναι σε όσα δεν συμφωνούμε όχι. Δεν δεχόμαστε τα πάντα όπως ο ΓΑΠ με το μνημόνιο και δεν απορρίπτουμε τα πάντα όπως η αριστερά”.

Είπε ακόμα ο πρόεδρος της ΝΔ

Η ΝΔ είναι ο ρυθμιστής των εξελίξεων. Δεν θα δεχτούμε ούτε κομματικά αλλά ούτε και εσωκομματικά παιχνίδια. Δεν γίνεται να καθυστερήσουν κι άλλο οι διαδικασίες για την ετυμηγορία του ελληνικού λαού.

Ο λόγος για τον οποίο στηρίζουμε την κυβέρνηση είναι η βιωσιμότητα του χρέους. Μέσα στην επόμενη τριετία θα πρέπει να μηδενιστεί το έλλειμμα. Δεν έγινε τίποτα επί δυο χρόνια για την μείωση του χρέους, μόνο λάθη. Τα οποία λάθη όμως είναι δουλειά της επόμενης κυβέρνησης να τα αλλάξει και να κάνει τις απαραίτητες τροποποιήσεις.

Όχι και άλλη μείωση των συντάξεων. Άλλωστε είναι δέσμευση μας να αυξήσουμε τις συντάξεις. Για τα ταμεία θα πρέπει να δοθεί λύση μετά το κούρεμα.

Για τα φορτηγά θα πρέπει να ισχύσουν πρώτα οι προϋποθέσεις που έχουν ήδη ψηφιστεί και μετά να γίνουν οι όποιες αλλαγές.

Π.Ζ.

Keywords
Τυχαία Θέματα