Σαμαρά λέει και κλαίει κι ο Βούτσης

Ο Νίκος Βούτσης, ιστορικό στέλεχος της… Αριστεράς, μίλησε για το Σκοπιανό στο ραδιόφωνο και τι είπε αυτός ο μεγάλος αγωνιστής;

«Συμπληρώνοντας ήδη τρία χρόνια σε επίπεδο επικεφαλής μιας δύναμης που είναι στη συγκυβέρνηση ο κ. Καμμένος έχει επιδείξει ότι μπορεί να πολιτεύεται με πολύ μεγαλύτερη υπευθυνότητα, ευλυγισία, αλλά και σταθερότητα σε αυτά

που ο ίδιος πιστεύει ή σε αυτά που δεσμεύεται και στις προγραμματικές δηλώσεις των δύο κυβερνήσεων στις οποίες συμμετείχε. Δεν έχει καμία σχέση με την πολιτική ή τη διαδρομή ή την πρωτοβουλία που είχε πάρει ο νέος κ. Αντώνης Σαμαράς τότε ως υπουργός Εξωτερικών στο πλαίσιο της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Θεωρώ πως είναι στον αντίποδα και για αυτό ακριβώς δεν ανησυχώ ότι θα υπάρξει κάποια κρίση».

Με λίγα λόγια ο πρόεδρος μας λέει ότι ο Καμμένος είναι ιδιαίτερα… ευλύγιστος αλλά δεν πρόκειται να γίνει… Σαμαράς. Ότι δηλαδή είναι υπεύθυνος και δεν θα ρίξει την κυβέρνηση για το θέμα της «Μακεδονίας».

Κατ’ αρχάς με τα λόγια του ξεφτιλίζει τον Καμμένο. Διότι όταν μιλά για ευελιξία τι άλλο εννοεί. Κι όταν λέει ότι δεν ανησυχεί για τη στάση του τι άλλο εννοεί πέρα από το γεγονός ότι κάποια στιγμή ο συγκυβερνήτης του θα κάνει την κωλοτούμπα; Αλλά τι μας νοιάζει εμάς ποιος είναι καλύτερος κωλοτούμπας; Σημασία έχει ότι δεν πρέπει να βάζει στο στόμα του τον Σαμαρά. Ποιος ο Βούτσης και ο Καμμένος πατριώτες και τιμητές της χώρας; Έλεος.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα