Ρατσιστές Έλληνες δημοσιογράφους είδαν οι Σουηδοί της Μάλμε

Ρατσιστική επίθεση σε παίκτες της Μάλμε από Έλληνες δημοσιογράφους καταγγέλλουν με σημερινά δημοσιεύματά τους Σουηδοί ρεπόρτερ που βρέθηκαν στο «Καραϊσκάκης» στο παιχνίδι του Champions League

Πιο συγκεκριμένα διάφορες εφημερίδες και σάιτ της Σουηδίας γράφουν, πως την ώρα που ο παίκτης της Μάλμε Κόφι Αντού αποχωρούσε για τα αποδυτήρια, κι ενώ είχε αποβληθεί, ακούστηκαν ήχοι... μαϊμούς από τις εξέδρες, υποστηρίζοντας μάλιστα πως προέρχονταν από τους Έλληνες δημοσιογράφους!

Ακόμη, ένας Σουηδός ανταποκριτής αναφέρει πως στο γήπεδο υπήρχαν

και αρκετά φασιστικά πανό.

Ωστόσο, τόσο ο παίκτης, όσο και ο Άγκε Χαρέιντε, δήλωσαν πως δεν αντιλήφθηκαν την ρατσιστική επίθεση, που αναφέρουν οι Σουηδοί. «Δεν άκουσα κάτι», δήλωσε ο Αντού, που ρωτήθηκε βέβαια αν περιμένει τιμωρία του Ολυμπιακού... «Αν το έκαναν, ελπίζω πως ναι», απάντησε, ενώ ο προπονητής της Μάλμε σχολίασε: «Δεν άκουσα τίποτα. Νομίζω πως ήταν ωραία η ατμόσφαιρα την ώρα του αγώνα».

Υπενθυμίζεται ότι ο Ολυμπιακός είχε τιμωρηθεί πέρυσι τέτοια εποχή από την ΟΥΕΦΑ για ανάρτηση πανό με ρατσιστικό περιεχόμενο με κλείσιμο μέρους της εξέδρας στο παιχνίδι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και χρηματικό πρόστιμο ύψους 30.000 ευρώ.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα