Πυρά Αλαβάνου κατά Τσίπρα: Να μάθει τα νησιά του Αιγαίου - Μόνο μεθυσμένος βλέπεις διπλή τη Μυτιλήνη

Δριμύτατη κριτική άσκησε ο Αλέκος Αλαβάνος στον πρωθυπουργό υποστηρίζοντας ότι «δεν έχει κανέναν δισταγμό», επισημαίνοντας πως για να σε σεβαστεί ο αντίπαλος (σ.σ. δανειστές) σου πρέπει να έχεις σταθερές θέσεις και όχι «να πουλάς κορδέλες».

Ο επικεφαλής του Σχεδίου Β’, μιλώντας στον ραδιοσταθμό Alpha 989 είπε:

«Στον ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλουν να αφήσουν με τίποτα τις καρέκλες και αυτές τις μέρες οι δημοσκοπήσεις

δείχνουν πτώση ΣΥΡΙΖΑ. Πρέπει να είμαστε περήφανος λαός. Δεν ζητιανεύουμε το χαρτζιλίκι του Τσίπρα. Κι αυτός ο τάχα μου καβγάς με το ΔΝΤ είναι φυσιολογικός. Ειναι σαν να έχει ενα μαγαζί με τρεις συνεταίρους, που δεν πάει καλά και αρχίζουν οι συνεταίροι να πλακώνονται μεταξύ τους. Αυτό κάνουν κι αυτοί. Η Ευρωζώνη καταγγέλλει το ΔΝΤ και ‘τραβάει το αυτί’ στην Ελλάδα. Το ίδιο και το ΔΝΤ. Και η ελληνική κυβέρνηση, μια είναι ενάντια στο ΔΝΤ μια στην Ευρωζώνη. Μπάχαλο».

Χαρακτήρισε τον Αλέξη Τσίπρα αδίστακτο και είπε ότι δεν χωράει «τσαμπουκαλίδικη πολιτική».

«Δεν πιστεύω στην ‘τσαμπουκαλίδικη’ πολιτική. Για να σε σεβαστεί ο αντίπαλός σου δεν πρέπει να ‘πουλάς φύκια για μεταξωτές κορδέλες’, αλλά να έχεις μια σταθερή στάση».

Σχολίασε και το απαράδεκτο λάθος Τσίπρα και Μαξίμου για την αναφορά σε Λέσβο και Μυτιλήνη ως να ήταν δύο νησιά.

«Να μάθει ποια είναι τα νησιά του Αιγαίου, να μην τα λέει διπλά, μόνο πιωμένος μπορεί να είναι κάποιος για να τα λέει διπλά. Είναι προσβλητικό για ένα τόπο ή ένα άνθρωπο να μην ξέρεις το ονομά του».

imerisia.gr

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα