Ψυχολογία υπο του μηδενός στην ΑΕΚ

Φωτό http://www.sport24.gr/

Πρώτη στην βαθμολογία, τελευταία στην ψυχολογία είναι η ΑΕΚ του Τραιανού Δέλλα , η ΑΕΚ της Γ΄Εθνικής και κάπως έτσι αποχαιρετάει την χειρότερη χρονιά στην 90χρονη ιστορία της.

Οι «κιτρινόμαυαροι» με την ήττα αποκλεισμό από το Κύπελλο της κατηγορίας από τον Αγροτικό

Αστέρα απέδειξαν για μια ακόμη φορά ότι θεωρούν πως η νίκη θα έρχεται μόνο από τις παρουσία της κιτρινόμαυρης φανέλας και του δικέφαλου αετού στο στήθος.

Γι αυτό δεν πονάει τόσο ο αποκλεισμός από ένα θεσμό που ούτως η άλλως δεν ενδιαφέρει κανέναν αλλά ο τρόπος που ήρθε και η νοοτροπία όλης της ομάδας που μόνο διάθεση και θέληση για να ξεχωρίσει δεν έχει.

Η ΑΕΚ της Γ΄ Εθνικής είτε αγωνίζεται για το πρωτάθλημα είτε για το Κύπελλο δεν έχει τη νοοτροπία της ομάδας που κοιτάζει τον αντίπαλο στα μάτια και λέει «Εγώ είμαι περαστική από εδώ. Σου δείχνω τα δόντια και φεύγω , πάω εκεί πιυ ανήκω». Η φετινή ΑΕΚ το μόνο που κάνει είναι να προσδίδει ένα μοναδικό κίνητρο σε κάθε αντίπαλο για να την κοντράρει και να έχουν μετά οι πάικτες του να το λένε στα παιδιά και τα εγγόνια τους.

Και σε αυτό ο μοναδικός υπεύθυνος είναι ο προπονητής. Η ΑΕΚ δεν στερείτε από ταλέντο, εμπειρία, ποιότητα και κυρίως επαγγελματισμό . Το αντίθετο μάλιστα υπερέχει κατά πολύ των αντιπάλων της.

Είναι λοιπόν κάτι παραπάνω από ανόητο να λέγεται και να γράφεται ότι αυτή είναι η ΑΕΚ και μέχρι εκεί μπορεί να φτάσει αυτό το υλικό. Η συγκεκριμένη ΑΕΚ χρειάζεται κάποιον που να μπορεί να εμπνεύσει αυτούς τους παίκτες και να τους κάνει να βγάλουν στο χορτάρι όλο το ταλέντο και τον ενθουσιασμό τους. Αν δεν υπάρξει αυτός ο κατάλληλος τότε είναι σίγουρο ότι θα φτάσει αγκομαχώντας στον στόχο της και με πολλές απώλειες από την δεξαμενή των φιλάθλων της…

Keywords
Τυχαία Θέματα