Ψιλά στο καπέλο

Καλά είναι και τα πεντακόσια, και τα τριακόσια ευρώ. Κι ένα πενηντάρικο καλό είναι. Όποιος μπον βιβέρ μεσαιοχωρίτης δεν θα έσκυβε να το πιάσει άμα το έβρισκε, γιατί το “φυσάει”, ας το δώσει σε κανά παππού να πάει να ψωνίσει ή να το φυλάξει για τον αριστερό ΕΝΦΙΑ. Απλά να μην κοροϊδεύουμε τον κόσμο πως αυτό το άπαξ βοήθημα είναι “13η σύνταξη”. Μακάρι να ήταν. Και το εύχομαι εκ βαθέων. Μακάρι ο ΣΥΡΙΖΑ κι ο Σάντσο Πάντσα του να είχαν φέρει ανάπτυξη Κίνας, καινοτομίες

Ιαπωνίας, παροχές κι ανεργία Νορβηγίας, γερμανική δημοσιονομική πειθαρχία και στρατιωτική και διπλωματική ισχύ ΗΠΑ. Θα κάναμε την ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ από κόμμα φιλολογική και ιστορική λέσχη, θα ασχολούμασταν με τα χόμπυ μας κι όσους/ες αγαπάμε και κάθε τέσσερα χρόνια θα πηγαίναμε να ψηφίσουμε τους Αλκιβιάδηδες, Ρούζβελτ και Ζούκωφ του ΣΥΡΙΖΑ. Δυστυχώς όμως δεν είναι έτσι. Δυστυχώς μάπα το αριστερό μνημονιακό καρπούζι. Σκέτο κολοκύθι Εξαρχείων.

Το εξοργιστικό όμως, που επιβεβαιώνει τις πιο δυσοίωνες προβλέψεις, είναι οι εξελίξεις στο λαθρομεταναστευτικό κι ο συνδυασμός τους με τον ...ΦΠΑ στα νησιά. Αν δεν το καταλάβατε, από τον Μάρτιο, οι φίλοι, σύμμαχοι, εταίροι και πολυχρονεμένοι δανειστές μας, θα μας επιστρέψουν πεσκέσι χιλιάδες κατσαπλιάδων που είχαν μπει από τα νησιά μας του Ανατολικού Αιγαίου. Επειδή όμως, εκτός από ψυχοπονιάρηδες, είναι και κιμπάρηδες, αυτοί που διώχνουν τα παιδιά τους σαν τους κάστορες από το σπίτι (δείτε και κανά ντοκυμαντέρ) αν δεν συνεισφέρουν στο νοίκι και τα πληρώνουν μισά – μισά με την γκόμενα τους και τους δίνει και ρέστα, μας ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ, να μην αυξήσουμε τον ΦΠΑ στα νησιά, διότι θα μας στείλουν κάμποσες χιλιάδες πίσω, για να πάρουμε το Νόμπελ που δεν πήραμε πέρυσι, συν δώρο ένα μπαγιάτικο στρούντελ και κάτι ληγμένα βέλγικα μύδια, μαζί με ένα τευτονικό χτύπημα στην πλάτη.

Εδώ μας οδήγησε η ιδεοληπτική κουτοπονηριά του ΣΥΡΙΖΑ, στον οποίο ο Ακομβίωτος Στρατάρχης κρατάει ακούραστα τσίλιες σε όλα όσα κάνει, ανάμεσα στις βόλτες με τα ελικόπτερα.

Οι διεθνιστούληδες ελληνοφοβικοί της Κουμουνδούρου το λέγανε ανοιχτά για τα ανοιχτά σύνορα, η Δούρου πιο παλιά κι η Χριστοδουλοπούλου μετά, ο ίδιος ο Τσίπρας, μας τα λέγανε φόρα παρτίδα αλλά δεν τους έπαιρνε το φιλοθεάμον κοινό στα σοβαρά. “Έλα μωρέ δεν θα τα κάνουν” έλεγαν αυτοί που θέλανε με την ψήφο τους να αγοράσουν το σκίσιμο του Μνημονίου αλλά να αφήσουν στο ράφι την πολιτική “χρησίμων ηλιθίων” απέναντι στους δουλεμπόρους του Ερντογάν. Τελικά αντί γι’ αυτά που “αγόρασαν” έγιναν τα αντίθετα, τρίτο Μνημόνιο, σαραντάπηχο, δεκαεξαβάλβιδο, και πάμε δυνατά για το τέταρτο, ενώ πληρώνουμε τοκογλυφικά κι υλοποιούνται εφιαλτικά όσα ο κόσμος δεν πήρε στα σοβαρά, ασυδοσία του “αντεξουσιαστικού” παρακράτους και ισλαμικός εποικισμός.

Είμαστε επισήμως ο ακάλυπτος της ευρωπαϊκής πολυκατοικίας. Οι εταίροι μας θα μας ρίχνουν τίποτε ψιλικοκό στο καπέλο του Αλέξη, καμμιά έκπτωση το ΦΠΑ, κανά βοήθημα να λιγδώσει το άντερο μας, ενώ παχιές χοντροκώλες ΜΚΟ στο “πνεύμα” του Σόρρος, θα αλωνίζουν ανεξέλεγκτες, με κρυφά hot spot – πολυκατοικίες να φυτρώνουν στις γειτονιές, υπό την ασύδοτη επιδοτούμενη δράση της Ύπατης Αρμοστείας. Παράλληλα δε θα εξοικειωνόμαστε παιδιόθεν, δια της αναμίξεως στα σχολεία, στην μαντήλα και στην “κοινωνική κουλτούρα” του σουνίτικου Ισλάμ. Διότι τους έφεραν για να μείνουν, για να γίνουμε η παρδαλή κοινωνική κουρελού που ονειρεύονταν με το τρίφυλλο στα χέρια στις καταλήψεις.

Πρέπει να πάρουμε πίσω την χώρα μας, όλη, απ’ άκρου εις άκρον. Τόσο απλό, τόσο δύσκολο και τόσο αναγκαίο εθνικά.

Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης - Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ, www.neadexia.gr (Δημοσιεύεται στην «Κυριακάτικη Δημοκρατία»

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα