Ψάχνεται για τη μεγάλη επιστροφή στον Πανιώνιο

17:00 9/1/2014 - Πηγή: Antinews

Την επιστροφή του Κωνσταντίνου Τσακίρη στα διοικητικά του Πανιωνίου δείχνουν όλα τα δεδομένα στη Νέα Σμύρνη. Ο γνωστός επιχειρηματίας που είχε αποχωρήσει το 2010 παραχωρώντας τις μετοχές του στον ερασιτέχνη δεν πυκνώνει μόνο τις παρουσίες του στα παιχνίδια των «κυανέρυθρων» αλλά και το ενδιαφέρον του για την διοίκηση της ομάδας.

Τα σενάρια μάλιστα για την επιστροφή του στα κοινά ενισχύονται και από την δεινή οικονομική αλλά και αγωνιστική θέση που βρίσκεται η ομάδα της Νέας Σμύρνης το τελευταίο διάστημα. Ο Πανιώνιος

είναι ουσιαστικά ακέφαλος διοικητικά και με τα ταμία άδεια η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο.

Ήδη ο Κωνσταντίνος Τσακίρης έχει ζητήσει να γίνει διαχειριστικός έλεγχος στις αρχές της χρονιάς προκειμένου να διαπιστωθεί που πήγαν τα περίπου 900.000 ευρώ από την πώληση του προπονητικού κέντρου στα Σπάτα στον Παναθηναϊκό κι ενώ έχει δηλώσει επανειλημμένως ότι φεύγοντας δεν είχε αφήσει καμία εκκρεμότητα παρά 1.2 εκ ευρώ στα ταμία.

Παρόλα αυτά το κλίμα στην Πλατεία δεν είναι καλό και όσο ο ίδιος δεν ξεκαθαρίζει τις προθέσεις του θα αυξάνονται αυτοί που τον κοιτάζουν με καχυποψία όταν κάθετε ψηλά στην θύρα των επισήμων του γηπέδου της Νέας Σμύρνης.

Keywords
Τυχαία Θέματα