Προσοχή στις προβοκάτσιες από την Τουρκία

Μια πολύ σοβαρή είδηση που μπορεί να βάλει σε μεγάλους μπελάδες την Ελλάδα, μετέδωσε το βράδυ το Mega. Σύμφωνα με το κανάλι, η τρομοκρατική οργάνωση "Λαϊκό Επαναστατικό Μέτωπο" ανέλαβε την ευθύνη για το φόνο του 22χρονου που σκοτώθηκε στο Πέρα κατά τη διάρκεια συμπλοκής ομάδων. Η συγκεκριμένη οργάνωση έχει αναλάβει και τις επιθέσεις εναντίον γραφείων του κυβερνώντος κόμματος στην Άγκυρα και στο υπουργείο Δικαιοσύνης.

Σε κείμενο που αναρτήθηκε σε ιστότοπο αναφέρει μεταξύ άλλων ότι αναμίχθηκε στα επεισόδια για να προστατέψει τον λαό, στον οποίο έκαναν επίθεση οπαδοί του Ταγίπ Ερντογάν με ρόπαλα. Χθες πάγωσε η κοινή γνώμη από τη δολοφονία του 22χρονου που φέρεται να είναι οπαδός του Ερντογάν. Όπως καταγγέλλειο ηγέτης της αξιωματικής αντιπολίτευσης όλα εξελίχθηκαν αφού κόπηκε το ρεύμα. Στην περιοχή που δολοφονήθηκε ο νεαρός, πρώτα κόπηκε το ρεύμα - άγνωστοι έσπασαν τις κάμερες ασφαλείας - και μετά άρχισαν να πυροβολούν αδιακρίτως. Από τα πυρά τραυματίστηκαν και οι δύο φίλοι του 22χρονου.

[photo_1]

Μήπως η συγκεκριμένη οργάνωση είναι η DHKP-C, δηλαδή το Επαναστατικό Λαϊκό Απελευθερωτικό Μέτωπο, τέσσερα μέλη του οποίου είχαν συλληφθεί τον Φεβρουάριο στην Αθήνα; Τότε στη γιάφκα στου Γκύζη είχαν βρεθεί ένα καλάσνικοφ με τρεις γεμιστήρες, τρία πιστόλια, ένας σιγαστήρας, δύο υποπολυβόλα, (ένα SCORPION και ένα MINI UZI 9MM PARA), 6,35 κιλά ζελατοδυναμίτιδα, σε μασούρια και συσκευασίες, δύο χειροβομβίδες F1 και μεγάλος αριθμός σφαιρών διαφόρων διαμετρημάτων.

Επίσης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρεις ηλεκτρονικοί υπολογιστές, χάρτες της Αθήνας, της Αλεξανδρούπολης και της Τουρκίας, μπερεδάκια με το έμβλημα της DHKP-C και φωτογραφικό υλικό της οργάνωσης. Αυτή η οργάνωση συνδέεται και με το φουσκωτό γεμάτο όπλα που βρέθηκε στις Οινούσσες ενώ εδώ και χρόνια οι Τούρκοι μας κατηγορούσαν για υπόθαλψη εγκληματιών στο ελληνικό έδαφος.

Για φανταστείτε τώρα να μας συνδέσουν και με τα επεισόδια σε βάρος του Ερντογάν και να μας φορτώσουν καμιά ευθύνη προκαλώντας τεχνητή ένταση. Μόνο αυτό μας έλειπε.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα